Skocz do zawartości

Szukam Sprawdzonego, Rozgariętego Elektromechanika W Pozaniu

Tolinek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie Poznaniacy, czy mógłby któryś z Was udzielić rady na temat gdzie w Poznaniu

znajdę sprawdzonego elektromechanika. Sprawa wygląda tak, że mam tam Siostrę

(nawiasem mówiąc ładną, mądrą i wolną ;) ) której fura się od czasu do czasu psuje,

a wiecie jak to jest z mechanikami. Najlepiej żeby robił we francuzach (peugeot 207)

ale jak jest rozgarnięty to wiadomo - wsio ryba.

Jak by co to pierwsza robota: Wymiana ECU pompy ABS (samego ECU, pompa zostaje w pojeździe).

. Sprawa wygląda tak, że mam tam Siostrę

(nawiasem mówiąc ładną, mądrą i wolną ;) )

A ja się pytam gdzie zdjęcie :D Będzie zdjęcie to i elektromechanik się znajdzie :D

Jaszczombiu, będzie elektromechanik, będzie link do ryjbuka ;)

ty masz potrzebę - ty dajesz pierwszy zdjecie :) 

Łehehe :P Luboniory muszą podać minimum 2 adresy o porządnych majstrów w zamian za linka :D

masz namiar na mechanika , ogarnia też elektrykę, podpiecie do kompa , wymiany silnika, itp itd  , ogólnie robię u niego samochody od 15 lat ( fiesta , corsa, clio, mondeo , stilo , octavia, corolla ) jeszcze się nie zawiodłem

Jacek Malczewski tel 618422206 poznań ul Strzeszyńska 153 Poznan , jak chcesz więcej szczegółów do pisz PW 

masz namiar na mechanika , ogarnia też elektrykę, podpiecie do kompa , wymiany silnika, itp itd  , ogólnie robię u niego samochody od 15 lat ( fiesta , corsa, clio, mondeo , stilo , octavia, corolla ) jeszcze się nie zawiodłem

Jacek Malczewski tel 618422206 poznań ul Strzeszyńska 153 Poznan , jak chcesz więcej szczegółów do pisz PW 

Nie kłam!!! :lol:

Nie kłam!!! :lol:

O tototo :P Jak Mondeo się sprawuje :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.