Skocz do zawartości

Bandit - Single Malt Or Single Barrel

Gość goncior
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Przypadkiem, po raz tysięczny przeglądając Youtuba, natknąłem się na to cudeńko:

Zaaajebiście odwalony Bandzior  :please:

Pytanie, czy Wy też modyfikujecie swoje maszyny?

Ja między innymi właśnie dlatego wybrałem to moto, ponieważ jego prostota konstrukcji i długoletni staż na rynku gwarantują duże pole do popisu.

Na pewno w swoim kolejnym egzemplarzu będę rzeźbił, może nie tak bardzo jak ktoś w tym sprzęcie powyżej, ale coś tam sobie zindywidualizuję :D

Ciekawi mnie bardzo jakie są Wasze inspiracje, co zmieniacie i gdzie wynajdujecie ozdoby do swoich bestii.

Jak ktoś ma coś ciekawego, niech zapoda linka lub fotkę.

Lewa w górę!

P.S.

Poniżej mój poprzedni blended scotch:

http://www.youtube.com/watch?v=C19yVVzK5t8

W kolejce do obróbki już czeka white single malt :D

Edytowane przez goncior

Wszystko to wodniaki, bleee !

Są tutaj użytkownicy którzy przerabiają maszyny, wkładane są inne zwieszenia, silnik jest poddawany modyfikacją, nawet turbo wkładają więc możesz poszukać w tematach i masz ciekawą lekturę na reszte zimy :P

Wszystko zależy tylko od budżetu, fantazja jest nieograniczona.

A nie, sorry, to wodniak...

• Upvote 1

A nie, sorry, to wodniak...

dobre  :zeby:

łahahaha kazdy temat owdniaka sie tak konczy :D aczkolwiek ten pierwszy link na YT obczajalem, kozacki bandit

Edit: skad taka nakladke na dupe dla 3gen?

Edytowane przez nikon

Kozacki ten duży bandzior :) Twój też spoko wyglądał, za te akcesoria Barracudy pewnie kupiłbyś bandziora 600 I gen :D
Pozostaje kwestia do którego momentu dokładać dodatki wizualne, żeby moto wyglądało ciekawie, bo granica żeby zrobić z moto jarmark jest cienka :)

No właśnie. Ten duży bandzior, już chyba trochę za bardzo choinkowy się zrobił :P Pytanie jest gdzie kupować akcesoria, żeby było niedrogo i w czym wybierać? Poza tym, właśnie, gdzie znajdować takie niejarmarczne rzeczy..?

no ale o co pytasz konkretnie? Baracude juz znasz, filtry k&n, przod z jakiegos sporta. Raz stwierdzasz, ze zajebiscie odpicowany a teraz piszesz ze choinka haha. Zdecyduj, ze sie! :)

No zajebiście zrobiony, ale dla mnie (w sensie gdybym miał go kupić lub nim jeździć) za krzykliwy :D

A chodzi mi o pomysły, inspiracje, i kontakty na fajne rzeczy typu tylna lampa LED jak u tego Bandziora z linku.

Poza tym lubię oglądać motocykle, więc WRZUCAJCIE FOTY SWOICH PRZERÓBEK :D

A może zamiast kazać ludziom wrzucać foty poprzeglądaj garaż? ;)

Bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego, żeby bawić się, żeby bawić się, żeby bawić się na całego B)

• 2 weeks later...

jaki on tam krzykliwy - ten pierwszy bandzior, GT z paroma szczegolami, postawilbys go obok salonowego i przez pierwsze 2 secundy bys nie odroznil jednego od drugiego. dwa wydechy i filtr tyle z duzych rzeczy - reszta niuanse. ale gustowne wg mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.