Skocz do zawartości

Uroda Czy Też Może Piękna Dusza?

Gość kornik
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

tak sobie myślę, czy w naszych czasach ludzie zwraca uwagę na to co inni mają w głowie, bo odnoszę wrażenie, że ważne są tylko: duże pieniądze i wygląd.

• Upvote 1
  • Downvote 5

To zależy od człowieka :usmiech:  Więc na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, choć oczywiście zawsze wszyscy( a raczej wszystkie;P) zarzekają się, że liczy się wnętrze a wygląd to sprawa drugorzędna :zeby: 

A prawda jest taka, że najlepiej jakby było wszystko na raz :zeby: :zeby: :zeby:

Powiem Ci tak, wygląd jest ważny, ale najważniejsze co jest w środku, jak tam siedzi serce które generuje ponad 100 koni i tyle samo momentu to, to nie zwracasz już uwagi tak bardzo na to jak wygląda <3 

Co to są za akcje? Kolejny dziwny temat a przywitania jak nie było tak nie ma.... 

chyba nie :) a ja za wcześnie dałem mu + na twój minus no ale czasu nie cofnę

boś z ptosim mózgiem łot to :krzeslo:

Pomyliłeś fora?

Prowokajca !

Uhh.

Żegnamy na zawsze SPAMERA z jego moturkiem w profilu "Bandit 250 z 2005" :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.