Skocz do zawartości

Co Myślicie O Tej "okazji" ?

Gość anarcho
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Tolinek prawie jak agent CSI. Taka rozkmina :P

Ale cos w tym jest.

Edytowane przez Czerech

Tolinek prawie jak agent CSI. Taka rozkmina :P

Ale cos w tym jest.

Ale jak tym motocyklem jeździ syn właściciela posesji to moje wywody biorą w łeb ;)

A ja zauwazylem jeszcze grzejnik, a wiec motor byl prawdopodobnie trzymany w ogrzewanym garazu :D

Brawo. To dobrze wróży. Szkoda, że był kupiony przez obecnego właściciela w maju :P Nie zdążył się motorek

pogrzać przy grzejniczku :P:) Ale gdyby kolo go miał, rok czy dwa to była by cenna informacja, nie? Podśmiechujki

podśmiechujkami ale....

1) Zwykle taką chałupę mają ludzie których głównym zajęciem nie jest katowanie motocykla;

To tak psychologicznie ;)

...chyba, że dorobił się na sprzedaży picowanych strucli z zachodu ;)

to tak humorystycznie ;)

PZDR

makzel

Tolinek dokładnie mam takie same przemyślenia gdy oglądam każdy detal w tle ze zdjęć oglądanych moto.

No nic temat był tylko o przebiegu i myślę że został wyczerpany.

Dowiedziałem się czego chciałem, że bez problemu kręci się elektroniczne liczniki w motocyklach i że opony są dobrą wskazówką.

Tak już obok tematu - gdzie najlepiej zrobić zdjęcia motocykla który się sprzedaje, żeby Tolinek nic nei wywnioskował???? :-)))))

PS

Nie sprzedaje Bandyty!

jj

No niby Tolinek masz rację. Ktoś ma fajną chatę, dobrą furę to można wnioskować że ma kasę na serwisowanie moto.

Niestety w praktyce sie to nie sprawdza :( Byłem w Swarzędzu u kolesia który miał piękny dom, ogrzewany garaż, Audi A6 a jego Bandzior był złomem...

camillo87 napisał ze znalazł inne aukcje tego gościa od CB1300 to powinno włączyć lampkę ostrzegawcza ze to handlarz a nimi trzeba bardzo uważać i przede wszystkim nie słuchać tego co mówią (tzn. słuchać tylko z dużą dozą nieufności) szukając motocykla dla siebie spotkałem wielu bezczelnych naciągaczy wciskających szajs tak wiem że mówię jak ktoś sfrustrowany ale gdy ktoś wyciąga ode mnie ciężko zarobione pieniądze to nóż się w kieszeni otwiera... :/ poza tym zdjęcia są słabej jakości i jakiś taki zakurzony ten motocykl co z jednej strony dobrze wróży (że nie wypicowany) ale z drugiej widać że to sprzęt na handel i gość o niego nie dba jak o swój.

Tyle z mojej strony jak masz zaprzyjaźniony warsztat lub mechanika to sprawdź drynde z ich pomocą bo 17000 piechotą nie chodzi i szkoda kupić i wtopić.

PS w najnowszym ŚM jest opis CB1300 ale pewnie już wszyscy o tym wiecie ;)))

jak wypicowany to źle, jak sie świeci to źle.... jak bida to źle, jak bogaty to źle? To jak w końcu? Pieprzyć zdjęcia, trzeba samemu oblookać. To takie wróżenie z fusów, którego nie lubię :blink:

Stacyjka nie wyglada na zdjeciu na mocno uzytkowana, co przemawia za tym przebiegiem. Sprawdz jeszcze zuzycie napedu, chociaz w przy tej pojemnosci moment jest dosc duzy.

Powodzenia w zakupie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.