Skocz do zawartości

Wydech Ixil Dual Wykonanie

Gość deebo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

To ja nie wiem skąd bierzecie te wydechy... Miałem ixile i leosie, jedne i drugie bajka. Ixile kupowałem w Hiszpanii a Leo był montowany z adaptacja ustawień w ASO...

Wysłane przy pomocy aplikacji tapatalk

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• nikon

2

• pavlacos

2

• elSlavo

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

no nie mowcie mi teraz z LEO to jakis szajs jak juz zamowiłem ;p bo humor sobie popsuje hehe
ktos mi dał znacznie do zrozumienia ze LEo , akrap, yoshi , czy arrow to już taka wyższa półka

miał ktoś LEO VInca ? mógłby wyrazić swoje zdanie

nity aluminiowe sie rozlaza, ale z nierdzewki nie ma bata zeby sie rozlecial :P

nie wiem jakie materialy na nity maja poszczegolne firmy. Ja mam hurrica i trzyma sie kupy. Niemiecka robota! :P

Jest ! Dotarł ! ... Zamontowalem odpalilem i wbilem sie w szok jakoscie dzwieku basowego i jakoscie wykonia . Montaz banalnie prosty wszystko pasuje jak ulal . Warto bylo nie zaluje oby posluzyl . Przyjechal profeska zapakowany kazdy szczegol opisany wszyskie seobki w foliach wszystkie elementy do montazu . Zadowolony jestem - wyjdzie w praniu jak troszke pogra jak bedzie sie trzymal

Sztamber jak z twoim ?

dawaj filmik jak to gada :)

Jest ! Dotarł ! ... Zamontowalem odpalilem i wbilem sie w szok jakoscie dzwieku basowego i jakoscie wykonia . Montaz banalnie prosty wszystko pasuje jak ulal . Warto bylo nie zaluje oby posluzyl . Przyjechal profeska zapakowany kazdy szczegol opisany wszyskie seobki w foliach wszystkie elementy do montazu . Zadowolony jestem - wyjdzie w praniu jak troszke pogra jak bedzie sie trzymal

Sztamber jak z twoim ?

Dopiero wróciłem z nart i będę dzwonił, że mogą już wysyłać. Nie chciałem żeby kurier na pusto latał :) Pewnie do końca tygodnia dojdzie :)

zdaj relacje jak zamontujesz .na trasie do jajcarni wyjąłem killera - radocha nie z tej ziemi to jak serce miodem posmarować ;) przy tym te strzały jak schodzi z obrotów ;)

Tak się prezentuje IXIL na Bandicie.. Według mnie rewelacja..Montaż w miarę bezproblemowy. Jakość wykonania solidna, spawy zrobione bardzo dobrze. Nie ma do czego się doczepić. Przesyłka zapakowana porządnie, nie miało prawa nic się jej stać. Dźwięk przemiły, basowy, po zdjęciu db-kilerów banana mam do tej pory :D

Zobaczymy jak będzie po nawinięciu kilometrów. Jak na razie wydaje się ok ;)

post-7603-0-45960300-1396465878_thumb.jpg

post-7603-0-58336300-1396465892_thumb.jpg

Gratki - ten ixil, to był mój faworyt, Całkiem spoko wygląda, duża pucha -  myślałem o wersji w chromie.

Suma sumarum, zakupiłem pipe werxa, używkę w super stanie i muszę powiedzieć, że jest bardzo ok, jeśli chodzi o jakość.

Cena też niczego sobie, także można wsiąść pod rozwagę jak ktoś szuka czegoś tańszego, a wcale nie gorszego:)

Dużo basu, no i strzela.

Gratki - ten ixil, to był mój faworyt, Całkiem spoko wygląda, duża pucha -  myślałem o wersji w chromie.

Suma sumarum, zakupiłem pipe werxa, używkę w super stanie i muszę powiedzieć, że jest bardzo ok, jeśli chodzi o jakość.

Cena też niczego sobie, także można wsiąść pod rozwagę jak ktoś szuka czegoś tańszego, a wcale nie gorszego:)

Dużo basu, no i strzela.

W porównaniu z oryginałem to ten IXIL jest Mikro :)

Dokładnie, przekonałem się o jego ogromie jak zamieniłem :o

Przyzwyczaiłem się że z tyłu jest jakaś pucha, stąd jakoś dual do mnie nie przemawiał (może poza dźwiękiem :P)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.