Skocz do zawartości

Wyklejanie Felgi

Gość deebo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Zobacz sobie do mojej galerii, z tym że ja mam cieniutkie paski. Tych z yoshi i red bull-a nie widziałem jeszcze, ale wydaje mi się,  że one pasują na szerszą felgę.

Prezentuje się ładnie.

no włąsnie same paski mnie nie interesują - samych pasków bym już nie naklejał ( kwestia gustu ) ale TO :http://allegro.pl/naklejki-paski-na-kola-felgi-ranty-stickers-stunt-i4059860396.html
strzele sobie napewno tylko z napisem SUZUKI dla werjsji bandit - piszą że mają- wydaje mi się że na Bandytowską fele będzie pasowało wnikliwszy w zdjęcie z linku ;)

Zobacz sobie do mojej galerii, z tym że ja mam cieniutkie paski. Tych z yoshi i red bull-a nie widziałem jeszcze, ale wydaje mi się,  że one pasują na szerszą felgę.

Te twoje paski z napisaem Bandit są jeszcze OK - dopóki się nie pojawiły propozycje , które wysłałem w linkach zastanawiałem się nad takimi co ty masz , ale zobaczyłem gdzies kiedyś te wrzuty z linku i mówię poczekam poszukam bo doniedawna nie było tego na allegro.

Powiedz - ciężko się to klei ? zdejmowałes koła czy na ŻYWCA ?

Ja mam paski czerwone i też umyśliłem sobie w zeszłym roku że napis Suzuki duży biały by mi się przydał :-)

Powiedz - ciężko się to klei ? zdejmowałes koła czy na ŻYWCA ?

Na początku jedną stronę felgi kleiłem ponad godzinę, bo naklejałem czerwone elementy pojedynczo. Dopiero potem spojrzałem na to z góry i dostrzegłem, że można naklejać całe paski. I w drugą godzinę skończyłem wszystko. Kółek oczywiście nie zdejmowałem. Jak kupisz i nakleisz to pochwal się efektami, bo jestem ciekaw.

Ja naklejałem paski zawsze podczas wymiany opon, więc miałem wyczyszczone i bardzo łatwo się naklejało, polecam ściągać koła, tymbardziej, że w Bandicie jest centralka. Paski spoko, ale 44zł? Zawsze miałem paski za ok 15zł i tyle, a do Rexa nawet mi przysłali 3 kolorowe. 

gallery_479_259_196220.jpg

• 2 weeks later...

Dzis wykonalem montaz tych naklejek - wyglada zajebiscie tylko troszke spekprzylem to wyklejanie drugi raz zrobil bym to lepiej ale mimo tego polecam pozdro

Troszke siara pokazac ale pokaze jutro zrobie foty bo dzis juz po zmroku komczylem zimno sie robilo dlateo troszke na odpierdol zrobilem hehe

widziałem kiedyś coś takiego w jakimś gsxr i było megaa. Szukałem tego na allegro ale znaleźć nie mogłem, pochwal się jsk to na bandicie sie prezentuje ;)

Ja naklejałem paski zawsze podczas wymiany opon, więc miałem wyczyszczone i bardzo łatwo się naklejało, polecam ściągać koła, tymbardziej, że w Bandicie jest centralka. Paski spoko, ale 44zł? Zawsze miałem paski za ok 15zł i tyle, a do Rexa nawet mi przysłali 3 kolorowe. 

gallery_479_259_196220.jpg

Pochwal się gdzie takie dorwałeś? :zeby:  Jakby zamiast niebieskiego był czerwony do by mi do B6 pasowały:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.