Skocz do zawartości

Suzuki Shell Moto Szkoła 2014

Neonkin
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

W tym roku też się melduję na II etapie (1.06). Można by razem z wawy śmignąć ekipą.

• Odpowiedzi 95
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• :Dbr

10

• nieaktywny3

12

• Milosz

5

Udało się zapisać na Wrocław na 26.06. Jest ktoś na ten termin zapisany z forum?

Po rozmowie telefonicznej i info ze brak miejsc na I termin, wysłałem maila, że chce się zapisać na II termin we Wrocku, na 28.06, ale nie dostałem zwrotki więc nie wiem czy jestem wpisany

Czy ekipa z Warszawy jadąca 26 kwietnia do Radomia jakoś się organizuje?

Lepiej jechać "w kupie".

Jak mawiają - "w kupie cieplej"

Ja jadę. Z targówka ruszam. myślałem, żeby w tamtą stronę jechać przez Górę Kalwarię i Warkę, a wracać S7 przez Grójec. Ot tak, żeby nudno nie było, krajobrazowo:)

OK w takim razie ja mogę podjchać na waszą stronę. Przy zjeździe z S8/S2 na Krakowską jest stacja Shell https://maps.google.pl/maps?q=52.165114,20.93153&hl=pl&num=1&t=m&z=17 to wydaje się być dobry punkt zbiórkowy.

Dajcie tylko znać o której się ustawiamy.

Proponuję 08:00.

Radom to godzina jazdy a szkolenie zaczyna sie o 10:00, ale lubię mieć godzinę marginesu na tzw. nieprzewidziane niż potem gnać na złamanie karku.

Stacja Shell na Krakowskiej przy zjeździe -- doskonała lokalizacja, jestem za!

na stronie suzukowej jest wpis:

26.04.2014 szkolenie wyjątkowo rozpoczyna się o godz. 9.00 i kończy się o godz. 17.00.

Czyli trzeba odjąć godzinę - proponuje 7:00 (czyba że wiecie coś czego ja nie wiem w temacie godziny rozpoczęcia)

Poza tym trzeba w Radomiu zatankować sprzęty - nie zamierzam jak w zeszłym roku szukać stacji w przerwie obiadowej.

Edytowane przez syku

na stronie suzukowej jest wpis:

26.04.2014 szkolenie wyjątkowo rozpoczyna się o godz. 9.00 i kończy się o godz. 17.00.

Czyli trzeba odjąć godzinę - proponuje 7:00 (czyba że wiecie coś czego ja nie wiem w temacie godziny rozpoczęcia)

Poza tym trzeba w Radomiu zatankować sprzęty - nie zamierzam jak w zeszłym roku szukać stacji w przerwie obiadowej.

Słuszna uwaga, nie zauważyłem tego. Zatem 07:00.

Też nie lubię się spóźniać, pasuje.

Co do pogody, to dobrze że nie wierzę w przepowiednie i zabobony :okularnik:

Ta stronka daje krótkoterminowe prognozy - niespecjalnie mnie do tej pory zawiodła - w przypadku opadów wielkoskalowych w prognozach 24 godzinnych to się co najwyżej poślizgnęli w czasie o pół godziny. Mam nadzieję że model się nie sprawdzi.

Bini, przekaż kuzynce miejsce startu. Zapraszamy. A sam wypatruj małej bandy a trasie i się dołączajcie do nas :driving_moto::motorek:

Syku, nie pocieszaj :nie::niee::depresja::buu::smutnetak::rainonhead:

Spoko, już raz robiłem trasę do Radomia w deszczu, na dodatek po zmroku. Zło straszliwe, ale głównie przez combo ciemno+deszcz (krople na szybie kasku powodowały że dowolne światło z naprzeciwka wyłączało mi wizję, miałem przed oczami wyłącznie białą łunę). Przy świetle dziennym do ogarnięcia.

Koniecznie weźcie przeciwdeszcze. Jeśli nie macie to można kupić komplet za dwie stówki, zwraca się w komforcie suchej jazdy już po pierwszych kilometrach.

nieprzemakalny komplet spodni i kurtki.

kolor niebieski - paskudny

taki do prac na zewnątrz.

kupiłem kiedyś bo na szybko coś trzeba było a "liroj" do dwudziestej pierwszej czynny.

tylko to dwa lata temu było - przed wypadem do chorwacji.

Mam w sumie podpinke przeciwdszczową i w spodniach i w kurtce, więc może cas je przetestować   :pada:

Dziś jak narazie jest bardzo ładnie. Bądźmy dobrej myśli :D

Będę zwalniał termin Motoszkoły 14 czerwca 2014 (tor w Radomiu) - rezerwacja u "dilera" w Piasecznie.

Powód - zapisałem się na II stopień.

Nie wiem jak wygląda sytuacja po stronie dealera tzn. czy organizują sobie jakąś listę rezerwową czy też biorą osobę którą się im na wymianę poda.

Jeżeli druga opcja jest realizowana to przy mailu z rezygnacją - wskażę osobę zainteresowaną (inna sprawa jak do tego podchodzi organizator).

Nie wpłaciłem jeszcze zaliczki - więc nie ma problemu z wymianą finansową - ale może być potrzeba zgłoszenia osobistego w Piasecznie (celem dokonania formalizmów) i trzeba to brać pod uwagę (to informacja dla osób spoza regionu - bo może się okazać dodatkową barierą)