Skocz do zawartości

Suzuki Shell Moto Szkoła 2014

Neonkin
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Będę zwalniał termin Motoszkoły 14 czerwca 2014 (tor w Radomiu) - rezerwacja u "dilera" w Piasecznie.<br />Powód - zapisałem się na II stopień.<br />Nie wiem jak wygląda sytuacja po stronie dealera tzn. czy organizują sobie jakąś listę rezerwową czy też biorą osobę którą się im na wymianę poda.<br />Jeżeli druga opcja jest realizowana to przy mailu z rezygnacją - wskażę osobę zainteresowaną (inna sprawa jak do tego podchodzi organizator).<br />Nie wpłaciłem jeszcze zaliczki - więc nie ma problemu z wymianą finansową - ale może być potrzeba zgłoszenia osobistego w Piasecznie (celem dokonania formalizmów) i trzeba to brać pod uwagę (to informacja dla osób spoza regionu - bo może się okazać dodatkową barierą)

z jakiej racji wyladowales na liscie bez wplaty ? w Krakowie trzeba byc osobiscie i z gotowka ehh <br /><br />Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2<br /><br />

• Odpowiedzi 95
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• :Dbr

10

• nieaktywny3

12

• Milosz

5

Temat nieaktualny.

Dzwonili z Suzuki z Piaseczna - więc odwołałem swój udział w szkoleniu.

Edytowane przez syku

dzieki za info, fajnie mieć takie fotki :) mam zdjęcia z każdej strony

z łodzi:

DSC_0635.JPG

DSC_0641.JPG

Edytowane przez magic

• 3 weeks later...

Jak tu jechać jutro na motoszkołę koło Opola jak leje i ma lać dalej ?

kup przeciw deszczówkę i ogień, chętnie bym poćwiczył w taką pogodę. 

• 2 weeks later...

Czołem, kto będzie jutro w Toruniu?

Moni Gladius może bedzie :D. Pod warunkiem że nie będzie lało tak jak dzisiaj po poludniu.

Czy ktoś z Warszawy jedzie 1 czerwca na II poziom do Moto Parku w UŁĘŻu?

Istotnie, sztuka nówka gladius był. Dosiadany przez sympatyczną mamę. Pozdro dla całej rodzinki!

Istotnie, sztuka nówka gladius był. Dosiadany przez sympatyczną mamę. Pozdro dla całej rodzinki!

Dzięki :) Miło było poznać ;)

Parę osób się deklarowało na wspólny przelot z Warszawy do Ułęża (01.06.).

Proponuję zebrać się na CPNie (chyba Orlen - vis a vis McDonalda) - Trakt Brzeski/Wesoła przed zakrętem na trasę lubelską (miejscowość Zakręt)

8.00-8.15 (żeby się nie ciśnieniować po drodze... tudzież dotankować na miejscu).  Pasuje?

ok. wrzuć jeśli możesz linka z mapy googlowskiej

ja jadę ale nie jestem pewien czy z Wawy wyjadę czy też będę gonił z innych okolic 

Jak lecę z Lublina 1.06. jeśli ktoś ma ochotę śmignąć razem to komóra jest w profilu. pozdrowienia

• 4 weeks later...

Masakra zapisałem się na moto szkołę na Wrocław , na pierwszy termin się nie załapałem ale na drugi bez problemu . Termin się zbliża a tutaj cisza . Próbowałem się dodzwonić do gostka ale bez rezultatu...

Kto tam odpowiedzialny jest za to? Dealer? Dzwoń na jakiś ogólny numer. Z tego co widzę Tychy i Bielsko Biała mają tę samą lokalizację, może oni coś wiedzą.

Ja jestem zapisany na  na kurs do Opola i dostałem sms-a ze szczegółami. Zapisywałem się przez salon w Tychach. Nr tel. 794 409 969

Jeśli chodzi o mnie to jestem strasznie zawiedziony organizacją . Nie przez to że się nie dostałem ale p przez to jak to jest organizowane. W kwietniu gdy tylko pojawiała sie informacja o szkoleniu, zadzwoniłem do przedstawiciela danego regionu, po rozmowie byłem trzeci w rezerwie na szkolenie w maju . Jeśli ktoś zrezygnuje wskakuje na termin majowy (jeśli nie to zapisany jestem na termin czerwcowy). Niestety na maj się nie udało i czekałem na czerwiec.  W między czasie wszystkie dane i formalności zostały wysłane mailem i potwierdzone telefonicznie . Gdy zbliżał sie termin czerwcowy brak jakiejkolwiek  informacji. Próbowałem się połączyć tel. mailowo bez rezultatu. Udało się dopiero w czwartek (2dni przed szkoleniem) telefonicznie, pan tłumacząc się że gdy ze mną rozmawiał wpisał na listę a teraz mnie tam nie ma , być może kolega prowadząc drugą listę na ten sam termin miał komplet i jego się nie liczyła.  W trakcie rozmowy powiedział również że na termin majowy zrezygnowało 5 osób ale było za późno aby tego co powiadomią zdążył przelać pieniądze na konto. Także nie dostałem się na maj jak i na czerwiec . Załatwiłem wolne w pracy na termin szkolenia , myśląc że spędzę super dzień w super towarzystwie a tutaj takie rozczarowanie...