Skocz do zawartości

Wymiana Oryginalnej Lampy Na Akcesoryjną Albo Street Fighter

Gość fox
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz co mógłbyś jeszcze pokombinować, żeby wyglądało mam nadzieję fajnie, ale i ciekawei? Kupić taką lampę: http://allegro.pl/la...2999566177.html ale nie jedną tylko dwie i zamontować je jak w Triumphie. Moim zdaniem mogłoby to wyglądać fajnie, a światło z dwóch żarówek powinno być niezłe.

2007_Triumph_Speed-Triple_2.jpg

Edytowane przez Oktanski

Wiesz co mógłbyś jeszcze pokombinować, żeby wyglądało mam nadzieję fajnie, ale i ciekawei? Kupić taką lampę: http://allegro.pl/la...2999566177.html ale nie jedną tylko dwie i zamontować je jak w Triumphie. Moim zdaniem mogłoby to wyglądać fajnie, a światło z dwóch żarówek powinno być niezłe.

Oktanski tylko ta lampa do której link zamieściłeś ma średnicę szkła 16cm. Oryginał ma 17cm i jest umieszczony centralnie. Wyobrażasz sobie dwie taki potężne lampy umieszczone obok siebie? :zeby:

Moim zdaniem, żeby to jakoś wyglądało to lampy muszą mieć średnicę w granicach 10-11cm i wtedy będzie a'la Triumph Speed Triple.

radzior fajna sprawa, kolejny pomysł :)

jeśli chodzi o kasę to mógłbym wydać więcej ale musiałbym być pewny że będzie to zajebiście wyglądało i wtedy zainwestuję

a dwie obok siebie jakoś mi to nie podchodzi, najarałem się na tą połączoną owalną i nie chce z łba wyjść

i jeszcze jedna sprawa chciałbym aby moto miał jakąkolwiek owiewkę oby łba nie urwało przy 130km

w tym momencie moto nie wygląda jak w galerii tylko mam owiewkę wysoką turystyczną i małą lampę okrągłą ok 14 cm średnicy nawet nie wiem od jakiego moto

fajnie jakby wszystko wyglądało o np tak:

37955d94741ef81f0aaffbc848b8ec90.jpg

a i jeszcze potrzebne będą nowe lustereczka:) jeśli chcę bandziora odmłodzić :)http://allegro.pl/lusterka-yamaha-ktm-suzuki-nowy-model-m10-homologa-i2981327192.html

Edytowane przez miki605

Zmieniałem ori lampę gdyż wgniota zaliczyłem na niej lekkiego i mnie to denerwowało... żadne chinole, koreańce i arabusy... Yamaha mt03 i pseudo xenon żarówa i świeci znakomicie lepiej niż na ori mi w nocy wali... Tylko jest taki problem z tą lampą że trzeba na mocowaniach do lag i trochę przedłużyć mocowania, bo albo w ziemię świeciło. albo w niebo... Ogólnie jak czarny bandit, to ta lampa odpowiednia, widziałem już nie raz na zdjęciach i pasuje to dziadostwo nawet ;)

Jeśli chcesz oryginalną lampę napisz do kolegów co maja części od bandziorów lub allegro tel w rękę i dzwoń pytaj o lampy może coś kupisz tanio. Szukajcie a znajdziecie :P

okrągłej nie chce, zapodam mt03 i bedzie pasowało do tego owiewkę (swoją drogą bardzo drogie to badziewie) nowe lustereczka i lala

a i jeszcze jedno pytanko czy jeśli kupie lusterka z kierunkami wbudowanymi to juz przy lampie nie muszę mieć co nie?

mój bandzior jest niebieski ale myślę że też da radę

ksy masz może gdzieś te zdjęcia bandziora z ta lampą?

Edytowane przez miki605

musisz poszukać albo poczekać. też się na nią zasadzam i ceny są różne, zależnie od pogody czy opadów nad adriatykiem czy sam nie wiem od czego.

moim zdaniem fajny komplet (dlatego, że też taki sobie wymyśliłem jakiś czas temu, hehe)

ale ta szybka to mi nie pasuje jakoś do tego.....a potrzebna Ci ona? ja mam szybkę Puig do oryginalnej okrągłej lampy i raz ją zakładałem raz zdejmowałem ale żebym jakieś wielkie różnice zauważył to nie powiem.

No może jak się za nią schowałem to lżej się jechało ale za to jakże komiczna pozycja jest wtedy :-)

Lampa od mt jest nudna jak flaki z olejem. Ale to tylko za sprawa ze wszyscy ja teraz kładą do moto ile

WleZie. Trochę kreatywności ...

Tap tap

yyy...kreatywności trochę czyli wsadzić okrągłą?? :)

wielkiego wyboru nie ma, bo też nie wszystko wygląda znośnie na dziorze.

zgadzam się, trudno dobrać coś fajnego

a jeśli chodzi o szybę to chyba trochę lepiej będzie

Edytowane przez miki605

Lampa od Gsr-a jest fajna i myślę ze będzie fajnie wyglądała ale cena nie jest mała 500zł to nie mało :P ale efekt był by zadowalający :D

A może takie ufoo :D

http://allegro.pl/lampa-ufo-biala-enduro-street-czestochowa-i2973005539.html

Edytowane przez Misza173

Noo pewnie jedynie kwestia odpowiedniego ustawienia i będzie hulać.

A czemu padło na ta lampę??

Pod żadnym pozorem nie bierz tej, co podałeś w pierwszym poście http://allegro.pl/reflektor-motocyklowy-niebiska-szyba-metal-czarna-i2989821550.html

Niedawno kupiłem kawę z takim reflektorem, o ile można to to tak nazwać. Tandeta i jeszcze raz tandeta. Wygląda jak światełko od roweru, a światło jest jak ze świeczki. Myślę, że Bandit w wersji N najlepiej wygląda w okrągłej, chromowanej lampie lub ewentualnie z reflektorem kubkowym. Od MT-03 reflektor kompletnie mi się nie podoba, bynajmniej w bandicie.