Skocz do zawartości

B650 2005R Biała Podlaska

Gość przempek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Właściciel twierdzi, że bandit nie miał żadnego wypadku, jedyny mankament lakierniczy to wyskoczył burchel na baku.

sprowadził go z niemiec w tamtym roku.

Twierdzi że od razu wymienił olej w lagach zrobil regulacje gaźników i zaworów. Nie ma na to żadnych papierów bo robił mu to jakiś mechanik w garażu. opony ok. 5mm z 2008 roku.

łańcuch w połowie naciągu.

Macie jakieś sugestie?

moto z mojego miasta jak chcesz wiecej info to na pw posłałem tel.

Nie wiedziałem, że Bandity z 2005 miały już ABS. Skąd ten "burchel" na baku?

Nie wiedziałem, że Bandity z 2005 miały już ABS. Skąd ten "burchel" na baku?

w 2005 roku ABS był tylko w wersji S, więc może to przeróbka

Ułamaną dźwignię hamulca mam nadzieję, że widzisz :) - ciekawy jestem jak mu upadł skoro nie ma śladu na gmolu ani na ciężarku... (ja jak złamałem 2 razy klamkę to zawsze rysa jakaś gdzieś została...)

BTW. Nie potrafię zrozumieć jak można nie widzieć różnicy między gmolem a crash padem (a propos opisu...)

Jak masz możliwość to bierz kogoś kto zna bandity lub ma ten sam model i przy nim grzebie trochę - od razu będzie wiedział co i jak. Cirusa nie znam także nie polecam, nie odradzam, ale zawsze lepiej z kimś kto w motocyklach siedzi.

I trochę za dużo gościu sobie za niego życzy. Targuj!

Mi po wywrotce w garażu z pełnym bagażem ułamała się jedynie klamka więc jest to do zrobienia. Bardziej zaniepokoiłyby mnie bombel na baku oraz ABS którego być nie powinno ;)

O klamce nie pisalem w kwestii zaniepokojenia tylko - jak on to wyratował ;D

Swoją droga dziwny ten podział z tym ABS-em...

ABS w N-kach był w 2005 roku. Miałem taki model.

Zresztą zerknij na instrukcję obsługi dostępną w dziale download.

Dotyczy wersji GSF650A/GSF650SA K5.

Gdzie "A" oznacza wersję z ABS.

Edytowane przez irobot

Witajcie,

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Jutro jadę oglądać ten motocykl, biorę ze sobą kumpla  oraz już wstępnie jestem umówiony z kolegą cirusem na przegląd w jego serwisie.

Ułamaną dźwignię hamulca mam nadzieję, że widzisz :) - ciekawy jestem jak mu upadł skoro nie ma śladu na gmolu ani na ciężarku... (ja jak złamałem 2 razy klamkę to zawsze rysa jakaś gdzieś została...)

BTW. Nie potrafię zrozumieć jak można nie widzieć różnicy między gmolem a crash padem (a propos opisu...)

Jak masz możliwość to bierz kogoś kto zna bandity lub ma ten sam model i przy nim grzebie trochę - od razu będzie wiedział co i jak. Cirusa nie znam także nie polecam, nie odradzam, ale zawsze lepiej z kimś kto w motocyklach siedzi.

I trochę za dużo gościu sobie za niego życzy. Targuj!

Na otomoto.pl gość ma wystawionego tego bandita z ceną 8500zł  http://otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-650-M3924633.html

Jeśli motor byłby w miarę w dobrym stanie to jest to dobra cena za niego?

Zapytaj kolego skąd ten ABS na początek. Nie wiem czy bardziej interesuje Cie N-ka, ale w tych pieniądzach kupisz piękną N-ke bez żadnych "burchli". Jechać i oglądnąć pewnie, że można. Ja bym na Twoim miejscu na te chwilę odpuścił sobie ten egzemplarz i poszukał jeszcze trochę. Rozumiem, że sezon i że chciało by się jeździć, ale warto dłużej poszukać i potem jeździć, a nie naprawiać gdy sezon w pełni i martwić się, że może warto było trochę poczekać.

Abs mógł mieć jeśli jest z 05r. Choć ma malowany bak na pewno więc ten burchel to pewnie wynik tego słabego malowania. I jeszcze śmiem twierdzić, że zegary to miał wymieniane.

Wogóle jest taki jakoś za czysty nawet opony ma wypastowane (chyba że facio go mył przed chwilą)

juz po ogledzinach. Moto bardzo mocno podejrzane, niby trzyma sie kupy ale trzeba by było worek siana wyrzucić żeby je " poprawić". Cena bardzo mocno przesadzona. A purchel to właściwie 3 purchle na pół zbiornika. No i moto całe malowane.

szpachla na pół zbiornika.

Jakby nie można było tak od razu napisać :D

Dzięki Cirus :)