Skocz do zawartości

Wkuq00- Szuka Motocykla

Gość Wkuq00
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie szukam dla siebie bandita kwota, jaką dysponuję nie jest duża, bo mogę sobie pozwolić na wydanie około 6000PLN. Przeglądając Internet natknąłem się na ten egzemplarz i chciałbym was prosić o rady i podpowiedzi czy warto się nim bardziej zainteresować może komuś wpadnie coś w oko bądź ktoś był już go oglądać zna sprzedawcę- będę wdzięczny za wszelkie informacje. Swoją drogą jak uważacie czy bandity I generacji są gorsze/równe/lepsze (pod względem mechanicznym, bo wygląd to moim zdaniem rzecz gustu) od tych wyprodukowanych po 2000r.? zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze trochę i nie kupić już coś nowszego >2000r.

Jutro postaram się po kopiować zdjęcia i wrzucić na jakiś serwer by temat wyglądał tak jak w „instrukcji obsługi działu” niestety zaraz wychodzę i będę dopiero jutro, dlatego teraz wrzucę linka otomoto

Liczę na wasze sokole oko i dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;)

Link-->http://otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-600-n-2-reka-oryginalny-z-de-M3934876.html

I i II generacje to praktycznie to samo, poza małymi zmianami w wyglądzie, w zegarach, podgrzewanych gaźnikach (chociaż chyba od 98 r I gen też miała) i czujnik położenia przepustnicy. 

W tym co podałeś to wydaje się, że są inne klamki, w tym lewa przytarta i lewy dekiel wymieniony/naprawiany. Kilka śrubek pokrytych rdzą. Ale ogólnie wygląda ładnie, najlepiej obejrzeć z jakimś znawcą na żywo. 

trochę na pewno opuści, ale dojdą Ci koszta rejestracji

Jakbyś szukał Bandziora w tej kwocie co ten w aukcji to może zainteresuje Cię mój :usmiech:  Jeśli chodzi o wyglą to ideałem może nie jest. Ma malą wgniotkę na baku, lekko przytarty zadupek i zmieniony zawias z przodu - wynik szlifa. Jak go kupiłem to był Ską ale od razu przerobiłem go na Nkę. Mam wszystkie ori części które wymieniałem.  Jak co to więcej info na PW :usmiech:   Z Krk do mnie jest 90-100km :zeby:

Dzięki za odp. @ElBandito raczej szukam czegoś koło mojej rodzinnej miejscowości w Wielkopolsce do Ciebie nie miałbym nawet za bardzo jak dojechać (ew pociąg/bus) poza tym muszę zawiesić na najbliższy czas  poszukiwania, bo trafił mi się wyjazd za granicę do pracy na czas tego wolnego, więc może uda mi się jeszcze dorobić do moto coś kasy. Pozdro