Skocz do zawartości

Pierwszy Poważny Motocykl

Gość mikos3456
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

500tki to fajna sprawa na początek, ale ciężko coś znaleźć w akceptowalnym stanie. Mi się nie udało jak kiedyś szukałem. Tzn. były takie, ale ich cena była sporo wyższa niż 600ek. No ale może czasy się zmieniły.

Wysłane ze Srapatalka

Edytowane przez Scisek

Cześć, potwierdzam opinie co do cbf600 - moja żona jest Twojego wzrostu i na pierwsze moto sobie bardzo chwali - siedzenie można obniżyć samodzielnie i wtedy jest to jedne z najniższych siedzeń wśród poważnych motocykli. Dodatkowo można wyciąć do 2cm pianki z kanapy (to można pewnie zrobić też w innych sprzętach). Wady są takie, że waży wiecej niż xj6 i jest dłuższa, ale za to stabilniej sie jedzie, poza tym cena... Choć starsze modele (bez wtrysku) mogą być w granicach Twojego budżetu.

Dzięki za rady, naprawdę super forum mili ludzie itd. :)

Co do CBF600 to tyle kasy nie mam i nie chce ciężkiego moto :) na XJ6 jak robiłem ósemke pomyłkowo na 2gim biegu ( pierwszy raz) motocykl mi się no osunął na ziemię nic poważnego ale samemu ok. 230kg ciężkko było mi podnieść z ziemi :) Teraz poważnie biorę pod uwagę Hondę Cb500 i Horneta, najlepiej bedzie jak przymierzę się i ocenie sam co i jak bo w teori to wiecie dobrze jak jest :) Fajna stronka pewnie większość zna ją ale wrzucę linka moze jak ktoś nie widział to zobaczy :)http://cycle-ergo.com/

Taka ciekawostka :D Wiecie że Dani Pedrosa ( Moto GP ) Ma 158cm :)

Taka ciekawostka, najpierw jeździł w klasie 125cm a potem 250cm3 B)

Inna ciekawostka, od startu do mety dotyka jezdni tylko kolanami, nie przepycha się między samochodami, nie staje na światłach, nie przepycha moto po parkingu :P

Taka ciekawostka, najpierw jeździł w klasie 125cm a potem 250cm3 B)

Inna ciekawostka, od startu do mety dotyka jezdni tylko kolanami, nie przepycha się między samochodami, nie staje na światłach, nie przepycha moto po parkingu :P

Kolega chciał sam siebie oszukać a Ty bezlitośnie mu prawdę w oczy wciskasz :p:

Hehe :) racja no, ale na codzien jak nie jeździ w wyścigach to też ma jakieś motocykle :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.