Skocz do zawartości

Zabawa Z Bandziorem

Gość KRIZTOFER
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Po dłuższym czasie chce podzielić sie tym co udało mi sie zrobić ze swoją kobza moze ktoś coś podpartrzy czy odpowie swoje uwagi (po to chyba jest to forum) ze względu na to ze dysponuje nie wielka ilością wolnego czasu praca idzie bardzo powoli ale myśle ze lepiej powoli niż wcale. No wiec wrzuce kilka zdj szkoda ze zacząłem foto po pewnych juz modyfikacjach no ale cóż ...

no i gdzie te zdjecia...

No jak gdzie , trzeba było dać do wywołania :zeby:

Czytając drugie zdanie omal się nie udusiłem :)

Samosiku, bo musisz się wreszcie nauczyć czytać w myślach, a nie na głos :p: 

Gdzie te zdjęcia? :D 

Z interpunkcją czytało by się ciut lepiej. Wklejenie zdjęć, też by pomogło w ich obejrzeniu.

no przecież pisze, że nie ma czasu więc i powoli buduje napięcie :P  :takaemotka:

Edytowane przez magic

ja ogarnąłeś ten uchwyt na trzecim zdjęciu?

Edytowane przez kolczyk_1986

Witam jak ktos ma problem z moja pisownia to najprosciej bedzie omijac moje wpisy i po problemie nie moglem znalezc kabla od aparatu dlatego nie bylo zdj tak dlugo jak sie spodoba to dozuce jeszcze kilka zdj jutro bede przygotowywal moto do malowania mysle ze w weekend dostanie kolorek 

podoba mi sie! :D

git, dawaj more :)

jutro pykne kilka foto bo jak juz wczesniej pisalem mam bardzo napiety rozklad kazdego dnia niemal jak plandeka na zuku  :usmiech:  mam dylemat co do lampy przedniej moze ma ktos jakis pomysl jaka dopasowac byl bym wdzieczny . sory ze nie ma polskich znakow no ale coz... ze znakami interpretacyjnymi tez bedzie slabo bedziecie musieli z tym zyc 

no miałem rację, że budujesz napięcie :)

super wygląda, a są jakieś większe fotki?

Edytowane przez magic

jakby co mam lampe od mt-03 w domku ;)

wygląd to ciekawie ;)

wiencej fotek !!

Hej kolego podeslij foto tej lampki jak mozesz. ps zostalo mi kilka ladnych czesci ktore wymienilem w moto wiem ze moze troche nie na temat ale moze komus sie przyda takie info jak cos to pytac  :usmiech:

Tak będzie cały czarny bez żadnych metalikow itp. Ma byc brutal a nie jakiś cukiereczek :) Będzie malowany baza lakier bezbarwny po wyschnięciu w komorze zeszlifowany na lustro i prysniety jeszcze raz bezbarwnym lakierem kolo który będzie mi malował tak doradził mówił ze będzie nie chudo :) dziś trochę popracowalem nad przygotowaniem do podkładu jutro dokończę mam nadzieje. Trochę sie zawiodłem na typie u którego zamówiłem ogon bo miał byc z zaślepka na tylne siedzenie a przyszła paczka z dwoma siedzeniami no ale cóż ... Zamówiłem licznik motoscoupe mini ciekawie będzie mam nadzieje jednak sporo pracy jeszcze przedemna a wiem ze detale pochłaniają duzo czasu pracy i pieniążków ale nie poddam sie :) pozdro !

dobrze sie zapowiada, szkoda ze nie b12.

zawias przod od 1100W? srednica sztycy sie zgadza?

wrzuc zdjecie gdzie bedzie widac polaczenie ramy ze stelazem zadupka.

zajedz ten piec i wstawiaj 1200 :D

• Upvote 1

Witam jak ktos ma problem z moja pisownia to najprosciej bedzie omijac moje wpisy i po problemie

Wrażliwiec :P

Jeżeli wynika to z przyczyn technicznych, to trudno. Pamiętaj tylko, że mogą kiedyś wyniknąć z tego niepotrzebne nieporozumienia ;)

Co do maszyny, to super. Zastanawia mnie połączenie kolorystyczne, ale czekam na więcej. :D

Hej kolego podeslij foto tej lampki jak mozesz. ps zostalo mi kilka ladnych czesci ktore wymienilem w moto wiem ze moze troche nie na temat ale moze komus sie przyda takie info jak cos to pytac :usmiech:

Niestety już nieaktualne. Bliski znajomy ma ,, nagły brak '' więc musisz zrozumieć :(

Aczkolwiek dużo ludzi przy przeróbkach użyta tej właśnie lampy od yamahy mt03 i wygląda to dość ciekawie :)

Co do części które ci zostały. Można prosić o listę?

Może coś się przyda :)

szkoda ze nie b12.

Dlaczego :zdziwiony: ??? Nie żebym się czepiał ale zaintrygowałes mnie :) Edytowane przez Seev

Zaraz obczaje ta lampę od yamahy :) szkoda ze nie b12 mówicie? Akurat takie moto sie trafiło z przypadku dosłownie nie szukałem konkretnego modelu i przyznaje ze nie zadowala mnie serce jakie tam cyka ale jestem gotowy na przeszczep wiec moze byc jeszcze ciekawiej. Kręci mnie to stare moto na olejaku myśle ze ma swoją historie i dusze :) prędzej miałem kilka świeżych maszyn których moc kręciła sie koło 200 kucy ale to nie to :/ czytaj długa rehabilitacja :/ i wieczne marudzenie kobity:) co do listy części to wrzuce w osobnym temacie żeby nie było zgrzytów :) jak znajdę chwile . Jade teraz na warsztat pieścić dziada :)