Skocz do zawartości

Blokada Mocy B12/gsxr

DaVVidMB
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :D
Mój znajomy kupił sobie Gsxr'a 1100 z 92r. Prosił mnie, żebym się dowiedział o blokadę mocy na 2 i 3 biegu. Podobno to samo rozwiązanie było w B12 ;) Które te kable trzeba przeciąć ?

Ale ma olejaka :P A nie nanoboty ;)

cóż. musi zalać wodą. wtedy i nanoboty podejdą. ;-)

Nie ma żadnej blokady, przynajmniej takiej o której mi wiadomo. Jedyny elektroniczny bajer to zapłon  :usmiech:  (btw jedyny akceptowalny  :zeby: )

Nawet nie ma jak bandziorach mk2 czujnika polozenia przepustnicy w gaziorach.

Jak coś go ogranicza to wydech, zmienić na przelot i zrobić gaziory pod to  :oki:

Nawet nie ma jak bandziorach mk2 czujnika polozenia przepustnicy w gaziorach.

Ja mam bandita pierwszej generacji i mam TPS, wychodziły wersje na usa albo kanade bez TPS ale ogólnie był, ale gixx nie miał takiej blokady jeśli chodzi o pierwsze 3 biegi, to mial bandit w wodzie.

Ja mam bandita pierwszej generacji i mam TPS, wychodziły wersje na usa albo kanade bez TPS ale ogólnie był, ale gixx nie miał takiej blokady jeśli chodzi o pierwsze 3 biegi, to mial bandit w wodzie.

No, no... masz rację. Krynio ma te kanadyjskie bez TPS i mi się jakoś tak przykleiło w głowie do wszystkich mk1  :usmiech:

(edit: miał, pewnie gdzieś po forum już poszły :D)

Edytowane przez Havana Bob

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.