Skocz do zawartości

Bak Do Bandita

jarokuc
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisaj w nocy jakies zakute lby zdemolowaly mi bandziora. Straty: bogiety i porysowany bak, porysowane owiewki, urawana blokada kierownicy o malych uszkodzeniach nie bede wspominal. To juz 3 raz w tym roku jak ktos sie zneca nad moja lokomotywa.

Czy znacie moze jakiegos dobrego szpeca od prostowania i malowania zbiornika paliwa. Problemem jest to ze mam wersje 2005 limitowana w kolorach niebiesko - bialym. Oczywiscie na zdjeciu bez uszkodzen.

post-1636-0-95903800-1401895834_thumb.jpg

Do zrobienia pokaż fotke

Wysłane z mojego A850 przy użyciu Tapatalka

Dzisaj w nocy jakies zakute lby zdemolowaly mi bandziora. Straty: bogiety i porysowany bak, porysowane owiewki, urawana blokada kierownicy o malych uszkodzeniach nie bede wspominal. To juz 3 raz w tym roku jak ktos sie zneca nad moja lokomotywa.

Czy znacie moze jakiegos dobrego szpeca od prostowania i malowania zbiornika paliwa. Problemem jest to ze mam wersje 2005 limitowana w kolorach niebiesko - bialym. Oczywiscie na zdjeciu bez uszkodzen.

to gdzie parkujesz, że takie akcje masz już 3 raz?

Zapytam też z ciekawości, czy masz AC?

Dokładnie o to samo chciałem zapytać? Gdzie parkujesz i w jakich okolicznościach sie to stało. Ja znam dobrego magika, ale to tutaj u nas, lubelskie

czecs. Foty zrobie w poniedzialek. Parkuje przed blokiem. Jak jest orientacyjna cena naprawy. Zastanawiam sie czy robic czy jezdzic i czekac na dzwona.

Edytowane przez jarokuc

Zainwestuj w alarm. Jak mało komu widać Ci się szybko zwróci :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.