Skocz do zawartości

Urwali W Pokrywie

Gregu
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Na lasockiego - słyszałem że dobry zakład. 

sam tam Dl`a daje od  prawie 3 lat,

mam swoje uwagi ale najogolniej pisząc to jest brak alternatywy (dobrej alternatywy)i tyle...

Waluś tez tam był, niech się wypowie;

ja mam wrazenie ze wszystko zalezy od tego kto robi motocykl i tyle

edit

w sensie czy jest to stary pracownik czy tylko na sezon , a moze uczeń..

czy jesteś jednorazowym klientem czy klasą VIP i tak to wygląda

Edytowane przez Marian-Awaryjny

Mario w sumie masz racje. Zakłady stoją, a pracownicy się zmieniają. 

Nie mówię że zakład zły czy dobry. Po prostu w moim przypadku nie wyszło tak jak trzeba.

Rzeczywiście wygląda jakby to było ułamane, a nie ukręcone. Sprawdź czy śruba jest lekko wygięta bo na zdjęciu to tak wygląda. I do tego ten odprysk na wewnętrznej stronie pokrywy oraz nie równoległe przesunięcie ścianek elementu urwanego, względem pokrywy wskazywałoby racze na ułamanie (na górze jest dużo większe przemieszczenie niż to na dole przy odprysku) . Jeżeli miałoby to się ukręcić to musiałoby być chyba zespawane z pokrywą. I szybciej by śrubę zerwał niż pokrywę. Fajfusy nawet nie chcą się przyznać ze spier**** robotę.

Ja bym im nawet grosza nie dał za nową pokrywę bo to banda partaczy i tyle. (z resztą takich jest wielu)

Edytowane przez olek

Kurcze martwiłem się bo w tym samym miejscu u mnie śruba też sprawiała mi problemy ale wczoraj po dłuuuuugiej walce uzbrojony w dobrego imbusa i puszkę WD40 śruba wyszła bez potrzeby wywalania pieca z ramy. Nie jest to pierwsza pokrywa zaworowa jaką przyszło mi demontować z banditowskiego olejaka i powiem jedno, nie ma opcji by zapieczona śruba tak rozwaliła pokrywę.

Przychylam się do teorii, że nie zauważyli śruby i próbowali zdjąć pokrywę na siłę.

Kogo obchodzi ze ktoś się nie zna  na robocie i spierdolił   część . Za błędy się płaci .

Nie znam się to łap  nie wsadzam . Są  klucze pneumatyczne , wd40 ...A żeby to zepsuć , naprawdę trzeba się postarać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.