Skocz do zawartości

Jazda Na Jedynce.

misiek1986
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

A ja jedynka tylko sie rozpędzam aby przy właściwych obrotach walnąć z klamy dwójką na której to..

:)

Nigdy mnie to nie przestanie zadziwiać :) Na luzie stawiasz gumę, bez spiny bez rękawic i fajnie. Jakoś nie mogę się bandziorem przełamać... za to crossem to się cuda robiło. Potem się go podnosiło z ziemi i jechało dalej :P

Też na jedynce heheh

Jack...ależ Ty niebezpiecznie jeździsz.....ojojoj..

2nd run - lepszy - miszcz prawego pasa (awaryjnego) -plus muza z COBRY :)

Ech te piękne czasy.. nie wrócą już chyba..

• 1 year later...

Jak pragniesz opiłków w oleju to jedynka ile wlezie śladowe sprzęgło i dwójka z buta  - ważne: na następnych światłach tak samo ! Na pocieszenie dodam, że od 2 w górę ta zasada nie działa. Przejścia przez luz wymagają wprawy i wyczucia. Nauczyły mnie tego dwie Jawy 350 - tam były 2 luzy między 1 i 2 oraz 3 i 4 - żadnej skrzyni nie zajechałem.

Osobiście kieruje się słuchem i rozsądkiem, chociaż czasami odpały są - w końcu po to ma się motór.

• 7 months later...

WITAM ALL & EVERYBODY. No i doczekał się Chłopak odpowiedzi. Widzę że właściciele Banditków są bardziej zakręceni niż myślałem - chyba muszę się jeszcze trochę podciągnąć by dorównać do szeregu. Ja przeważnie ciągnę na jedynce do 3-4k obr/min, albo prędkościowo to jakieś 23km/h jak zobaczę to zmiana na 2. A swoją drogą ciekaw jestem jak zmieniacie kolejne biegi przy spokojnej jeździe bo zauważyłem że poniżej 4k obr/ min w moim moto nie wchodzą biegi tak ładnie jak przy 4,5-5k obr/ min z tym charakterystycznym wstrzeleniem biegu, ale to temat na inny dział który muszę przewertować. Generalnie chyba trzeba się trzymać żeby nie mulić silnika wysokimi biegami poniżej 4k obr/min. 

WITAM ALL & EVERYBODY. No i doczekał się Chłopak odpowiedzi. Widzę że właściciele Banditków są bardziej zakręceni niż myślałem - chyba muszę się jeszcze trochę podciągnąć by dorównać do szeregu. Ja przeważnie ciągnę na jedynce do 3-4k obr/min, albo prędkościowo to jakieś 23km/h jak zobaczę to zmiana na 2. A swoją drogą ciekaw jestem jak zmieniacie kolejne biegi przy spokojnej jeździe bo zauważyłem że poniżej 4k obr/ min w moim moto nie wchodzą biegi tak ładnie jak przy 4,5-5k obr/ min z tym charakterystycznym wstrzeleniem biegu, ale to temat na inny dział który muszę przewertować. Generalnie chyba trzeba się trzymać żeby nie mulić silnika wysokimi biegami poniżej 4k obr/min. 

Kolega Piotr zapomniał o przywitaniu,

szybko to napraw !!!!!!!!

A pierwsze trzy słowa to co? Kto mi zwróci za prąd wystukany na klawiaturze?

Obawiam się, że nie o takie powitanie chodzi... Mamy specjalny dział do tego, a na pocieszenie powiem, że każdy przez to przechodził ;) poczytaj tam co i jak, bo tu niestety są zasady, a dzięki nim, jakoś się to wszystko tutaj trzyma :)

• 5 months later...

Jedynka do ruszania a nie jazdy nie :> zdrówko :driving_moto: