Skocz do zawartości

Kupię Suzuki Gsf650Sa/na +2006R.

Gość Mariol
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Tak jak wspomniałem w swoim przywitaniu (http://polishbanditcrew.pl/topic/23614-nowy-w-rodzinie/) rozważam zakup Suzuki GSF650A, najlepiej z okolic Warszawy choć jeżeli moto będzie tego warte to mogę jechać i na drugi koniec Polski ;).

Biorąc pod uwagę budżet jaki chciałbym przeznaczyć na swój pierwszy sprzęt to interesowałyby mnie roczniki 2006 - 2007 (idealny byłby http://polishbanditcrew.pl/topic/23206-s-suzuki-gsf-650-sa-abs-20062007r-serwisowany-i-doposa%C5%BCony/ jednakże już się sprzedał :(). Jeśli chodzi o wersję motocykla to Bandit podoba mi się zarówno w wersji S (nawet bardziej) jak i w wersji N, kolor nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Niezwykle ważną dla mnie sprawą jest to żeby motocykl był wyposażony w ABS - wiem, że ma on swoich zwolenników jak i przeciwników, jednakże z rozmów jakie odbyłem ze znajomymi motocyklistami (m in. instruktorem jazdy) wynika, że warto go posiadać. Ponadto, fajnie by było żeby motocykl nie wymagał wpakowania w niego w najbliższym czasie +1000 PLN.

No i oczywiście żeby był prosty ;).

Jeżeli ktoś akurat miałby takie cudo na sprzedaż ewentualnie wiedziałby gdzie można coś takiego znaleźć to proszę śmiało pisać.

Pozdrawiam,

Wojtek

[edit] po lekturze forum zorientowałem się, że ABS był montowany dopiero od 2006 roku.

Edytowane przez Mariol

Mariol, nie, po prostu ktoś wrzucił ofertę sprzedaży motocykla, która nie powinna się tutaj znaleźć ;) 

Dlatego admin miał się zainteresować tematem i najwyraźniej to zrobił, skoro postu z ofertą już nie ma :D 

Moje też mógł skasować bo będzie, że się czepiam :(:P

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.