Skocz do zawartości

Potrzebuje Od Na Kilka Waznych Pytan

Gość tomeklolek09
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Mialem ostatnio maly wypadek, no po szkodach w Bandicie nie taki maly-opisany w prawie urwałałęm.

I zniszczenia w moim Bandicie to; pogiete lagi, uszkodzna stacyjka, popekane obudowy zegarów, calkowicie zniszczona lampa przednia, ugieta taarcza hamulcowa, ugieta felga i zniszczona przednia opona, uszkodzona kierownica(ugieta), przerysowan nie bede wymienial bo to bez znaczenia;p chodzi mi o przod dokladniej jaki to jest koszt naprawy? chodzi mi o dokladnie sprawdzenie i dobre, bardzo dobre wykonanie:d bandzior z 2004 roku, czekam na opinie rzeczoznawcy ale wiecie wczesniej chcialbym sie dowiedziec co mniej wiecej tez kosztuje;p zawiozlem do wyceny w serwisie suzuki ale tez na odp trzeba czekac kilka dni. wiec mam nadzieje ze mi pomozecie;p

i wolalbym nie pisac tego postu a dalej smigac na sprzecie, pojechac na wegry tak jak bylo w planach a poki co leze w domu, do pracy niechodze i sie leczE. i serce boli za kazdym razem jak wchodze do garazu.......

Mnie to oczy bolą jak czytam co niedbale napaćkałeś...

Ja leżę w domu i się leczę, jak widziałem jego przywitanie :D

:dobani:

Nie uzyskasz pomocy jeśli sam nie włożysz wysiłku w normalne pisanie i przywitanie.

Musisz pamietać, ze poziom pomocy jest proporcjonalny do poziomu przywitania.

Olanie przywitalni? OK
My wiec olewamy ten temat.
Zamykam i 7 dni wakacji od forum.

Tapatalk@iOS7.1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.