Skocz do zawartości

Podróże Na Motocyklach Jako Forma Turystyki Kwalifikowanej.

Gość Aleksandra Ka
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Done :)

Wypełnione :)

I ja wziełem udział w ankiecie też miałem pisa c licencjata na podobny temat. MNoja promotorka wybiła mi to jednak z głowy (bardzo nie lubiła motocyki i co bym nie napisał było do poprawy ) Wiec byłem zmuszony zminic temat ;]

Również wziełem udział w ankiecie też miałem pisac licencjata na podobny temat. Moja promotorka wybiła mi to jednak z głowy (bardzo nie lubiła motocyki i co bym nie napisał było do poprawy ) Wiec byłem zmuszony zminic temat ;]

Powodzenia przy pisaniu pracy

Wypełnione zgodnie z życzeniem. Powodzenia :)

wypełnione=] oby jakieś konstruktywne wnioski wyszły z tej naszej pisaniny=D

pozdro!

ja też właśnie męczę się z pracą także chętnie pomogę :) powodzenia w pisaniu.. :D

Done. Troszkę na szybko ale cóż... BTW: w niektórych pytaniach przydałaby się możliwość wielokrotnego wyboru :).

Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za pomoc :). Zamykam ankietę i biorę się w końcu za pisanie :D. Pozdrawiam! ;)

miałem pomóc, ale ankieta już zamknięta, ap ropo ilości pytań, wczoraj wypełniałem ankietę, która miała z 200 pytań, 0.5h wypełniania, też materiał potrzebny do magisterki, coś z psychologi ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.