Skocz do zawartości

Drugie Moto - Radocha Za Grosze

Daniel
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Idzie zima....

Zacząłem myśleć o drugim moto, takie do kompletnej rozbiórki i ponownego złożenia. Chciałbym, żeby to było coś z jajem, raczej mocniejsze w V-ce, do kupienia za 2-3 pensje w biedronce. W remont mogę włożyć trochę grosza, rocznikowo bez ograniczeń w dół - ważne żeby części były dostępne, serwisowki i inne manuale. Motocykl ma cieszyć oko w garazu i dawać radoche z jazdy w niedzielne przejażdżki.

W tej chwili mam na oku duca st2.. Czym jeszcze się interesować? tl, vtr? Byle nie nudna jak pyzda sv-ka...

Może stary transalp ? taki co wszędzie wjedzie i jest super wygodny ....Ja kupiłem w tym roku z podobnych pobudek dr 650 za niedużo -  stare kultowe  - żadne moto mi tyle nie dało ,mimo że dupy nie urywa te 46 KM -

A może coś ze starych BMW w box-ie ?

Dukat 900ss?

Widzę też na allegro jakieś suzy rf900- oryginalne moto do którego nie powinno być dużego problemu z częściami, prócz plastików ma się rozumieć. 

A może CBR 1000F

Zacny ten V-Max

nie no choppera nie chce :) 

terenowki i quady tez odpadaja.. moto ma byc bjuti, typowo do lansu :)

i wlasnie na 99% ktorys dudek bedzie st2, 900 ss, moze monster 900.. to mi sie baardzo podoba.. 

z niemieckimi nie wiem jak to wyglada, poza tym chcialbym zeby moto mialo wspolczesne heble, upsy, wtrysk.

W Ducati to chyba za części będzie bolało. :puknijsie:

nie no choppera nie chce :)

terenowki i quady tez odpadaja.. moto ma byc bjuti, typowo do lansu :)

i wlasnie na 99% ktorys dudek bedzie st2, 900 ss, moze monster 900.. to mi sie baardzo podoba.. 

z niemieckimi nie wiem jak to wyglada, poza tym chcialbym zeby moto mialo wspolczesne heble, upsy, wtrysk.

Konrad rozważa sprzedaż swojego monstera, chętny kupiec pewnie by mu w tym pomógł. Kontakt do niego pewnie masz a jak nie to Ci wyślę, jeśli jesteś zainteresowany. (moto na wiosnę ogarnięte ostatecznie w JMG motocykle) Nie wiem tylko czy dogadacie się z ceną, ale to raczej tańsza sztuka którą trzeba dopieścić. 

Edytowane przez Magpie

a to on ma 900-ke? bo jakies takie malenstwo to bylo..

darkstyx zdejmuje turbo i sprzedaje swojego bandita na wtrysku.

moze w ta strone?

a to on ma 900-ke? bo jakies takie malenstwo to bylo..

Monstery takie tycie robili :) To "ten" monster, czyli 900 na wtrysku, ale jeszcze z pojedynczym kompletem przepustnic.

A może Triple 1050 ????? Spełnia Twoje kryteria: wtrysk, hamulce, zawiecha współczesne, niedzielny lansik zaliczysz a i silnik ma to żwawy:)

triumph-speed-triple-1050-07.jpg

pany ale włoskie to gejoza a nie bjuti ( panigale wyjatek) :P a te monstery to juz w ogóle jak motorower dla 15latka.

Idz po męsku w vtr. Da sie z niej wykrzesać ładnego customa a i łokcie przyprostuje.

900ss fajna maszyna. Oglądałem jedną, ale jak podliczyłem koszty doprowadzenia go do normalnego stanu, to wyszło, że muszę dołożyć drugie tyle co on wart. Tak czy siak fajna maszyna.

do kupienia za 2-3 pensje w biedronce. .

A może Triple 1050 ????? Spełnia Twoje kryteria(...)

:zdziwiony:

Bronie magisterkę, i lece z cv w zębach do biedry :driving_moto:

6-cio cylindrowa Honda CBX 1000

159338_491202.jpg

tylko wymogów finansowych nie spełnia :)

a w sumie x11, może dałoby rade z niego coś fajnego wyrzeźbić :D

6-cio cylindrowa Honda CBX 1000

159338_491202.jpg

tylko wymogów finansowych nie spełnia :)

Znajdz cos w PL najpierw, pozniej dostepnosc czesci.... :D Co nie zmienia faktu ze moto zajebiste i cena jego bedzie rosla. No i ten dzwiek, masakra :)

ile u was zarabiają w biedrach jak wystepuja tutaj takie przypadki jak x11 cbx 1000 triple 1050 ? :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.