Skocz do zawartości

Drugie Moto - Radocha Za Grosze

Daniel
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja niedawno kupiłem vx 800 za mniej niż w biedronce zarabiają,ale trochę roboty przy nim jest...

Ja myślę, że nie powinieneś kupować SV, bo jesteś na niego za duży i będziesz wyglądać jak na psie, a poza tym pewnie byś w nim zrobił takie mody że byłbym zazdrosny ;)

Ale mam propo:

http://polishbanditcrew.pl/topic/23998-s-suzuki-vstrom-dl-1000-potocznie-zwany-dzikiem/?do=findComment&comment=357793

Najgorszy syf w tym silniku, czyli koło magnesowe masz nóweczkę, siodło całkiem wygodna nóweczka. Trzeba tylko wywalić to beznadziejne wielkie koło z przodu i wstawić 17, w ogóle obie felgi podmienić na coś z jajem. Upsiki, radialki, może wahacz da się od czego innego wstawić, gixik/busa itp. Wydech jakiś, bo potencjał jest (słyszałem takie małe na sebringu i całkiem przyjemnie łaskotało w ucho). power commander za grosze, bo normalni użytkownicy kupują, potem stwierdzają, że wyrzucone pieniądze i sprzedają. Popatrz na kolory siodła, nic tylko pomazać go w kolory rizla. Rama na żółto, reszta w turkusik, a nową naklejkę ukraińską Ci Marian ogarnie. Na prawdę jest potencjał B)

Daniel, bierz mojego bandziora i zrob na bostwo , pozwalam ci wstawic upsy i wtrysk nawet :) klasyk jak zaden inny bedzie lans glans...

• 2 weeks later...

Daniel ,  ja bym Ci polecił Superduke'a 990 z pierwszych roczników. Egzemplarze do dopieszczenia można znaleźć w dobrej kasie. Baza do modyfikacji dobra - zawieszenie WP, litrowa V-ka na wtrysku. Mapy bez problemu modyfikujesz jak chcesz, za pomocą darmowego Tuneecu i kabelka za parę groszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.