Skocz do zawartości

[Kamizelka] Kamizelka Odblaskowa Polska

MetalBeast
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez niewidzialem,dlatego wciaz zastanawiam sie nad srebrna wersja

policja_motocykle_2_600.jpeg

chcecie więcej? :)

tak czy inaczej jestem ZA kamizelką polska

jeżdżę po kraju ciężarówką i jak już gdzieś pisałem motocykliści w większości szanują swoje życie i ta kamizelka pomaga

widzę lepiej

ale bardziej kierowałbym to do rowerzystów KAmizelki kamizelki zakładajcie wszyscy ale takie z homologacją

nie chce iść na wczasy w jednym pokoju na kilka lat bo ktoś żałował 20zł na światło bądź kamizelkę 

Metal dzieki, teraz mnie przekonales :usmiech: a swoja droga ta honda na fotce to ma juz pare latek

Metal dzieki, teraz mnie przekonales :usmiech: a swoja droga ta honda na fotce to ma juz pare latek

W moim mieście czasem jeżdżą w takich kamizelkach, a czasem nie. Nie wiem od czego to zależy.

Mam nawet fotki z wczoraj jak do zdarzenia drogowego przyjechali właśnie w kamizelkach podobnych do tych z fotki/.

• 2 weeks later...

Biały bandit, biały kask, czarne kombi i ta kamizelka i nagle wymuszenia w miasteczku spadły, jak jadę za samochodem to nagle przypominają im się przepisy i jadą 50km/h. Fajnie się jeździ :)

Biały bandit, biały kask, czarne kombi i ta kamizelka i nagle wymuszenia w miasteczku spadły, jak jadę za samochodem to nagle przypominają im się przepisy i jadą 50km/h. Fajnie się jeździ :)

Dokładnie, tylko z poprawką, że mam czarny kask. Raz jak jechałem to się zacząłem zastanawiać czemu wszyscy tak wolno jadą i problem jednak był we mnie :usmiech:.

Co do samej kamizelki, no cóż wytrzymała mi 1kkm. Po czym miejsce z napisałem Polska się rozpruło, a wiaterek dokończył swoje dzieło. Zgłosiłem to do sklepu z prośbą o wymianę na nową, ale zwrócili pieniądze bo nie mieli mojego rozmiaru na stanie. Zdecydowanie jeszcze raz kupuję taką samą na początku sezonu i w żadnym wypadku się nie zrażam. :oki:

2014-10-13%2012.02.18.jpg

To dziwne że ta taśma odblaskowa odeszła. Ja w maju zaliczyłem szlifa i o dziwo żadna taśma odblaskowa niie pękła. Owszem były mocno porysowane tylko oczywiście siatka się przetarła no i oczywiście dzióra.Rzepy całe nie puściły. Dlatego nawey się nie zastanawiałem i zakupiłem drugą

• 1 month later...

mikołaj przyniósł prezenta :-)

teraz i ja się będę świecił!

ihost_1419452293__img_1758.jpg

• 3 weeks later...
  • 3 years later...

Kupiłem Polskę we wrześniu 2016  z jagatex  / taśmy 3M. kosztowała nieco ponad 100zł.

Przelatałem z Polską jakieś 20kkm, kamizelka jak nowa :)

Wygląda idealnie jak policyjna.

Bez Polski nie wyobrażam sobie życia, w połączeniu z białym kaskiem i niebieskim moto, auta się cudnie rozstępują.

Po prostu jak ktoś zaluka w lusterko to widzi kamizelkę + niebieskie = sami wiecie ;)

Polska uspokaja puszkarzy jak dym pszczoły ;) robią się jakoś przyjaźniejsi i mniej zajeżdżają drogi.

Mina puszki jak już dojrzą Polskę a nie Policję bezcenna, a jak kierownik podziękuje za ustąpienie miejsca to nawet puszka się uśmiecha ;)

Druga sprawa kamizelka jest tak zajefajna, że ludzie idący piechotą komentują "o Policja" dopiero metr ode mnie orientują się, że jestem fanem naszego kraju a nie psiakiem w pracy :D

Ostatnia sprawa, że sama psiarnia jest zamotana widząc Polskę, parę razy mi się zdarzyło jechać na trasie nieco szybciej niż 70/70 w środku zadupia poza miastem z doskonale widocznym skrzyżowaniem a za nim schowaną psiarnią za wiatą autobusową ;)  hehe.

Generalnie strzelający odpuszczał sobie pomiar a jak się skapnął, że to nie kolega z pracy to już było za późno. Kierownik dziękujący ze spektakularnym ocieraniem czoła z potu często powodował pogrożenie palcem albo machnięcie ręką z bananem na gębie i kierownika i policjanta.

Podsumowując cieszmy się, że żyjemy w kraju Polska mającym formację Policja, bo w germanii  jest Deutshland i Polizei a to już tak cudnie na kamizelce nie wygląda.

Jesteśmy wręcz narodem wybranym, bo się żaden urząd nie może dowalić do naszej miłości do Polski realizowanej na kamizelce, a, że to tak samo wygląda jak Policja to mnie mało obchodzi :D

P.S. Polska jest też podobna do Polizei, Policie, Police, Polizia  co znacznie ułatwia życie za granicą :D

Jedyny minus jaki widzę, jest śliska więc wiecznie mi spada z kurtki na wieszaku, super jakby to jakiś rzep z kurtką miało, ewentualnie kurtka z pagonami :D

Moja Polska 04.2018

jak widać właściwie jak nówka.

thumb_ihost_1523101881__img_1460.jpg

thumb_ihost_1523101871__img_1459.jpg

Edytowane przez pwm
  • Upvote 1

@ pwm

Masz szczescie, ze napisales tego peesa bo juz chcialem tobie zwrocic uwage.   :D

Moze tez sobie walne taka, kto wie!

Edytowane przez pioter

Kupiłem Polskę we wrześniu 2016  z jagatex  / taśmy 3M. kosztowała nieco ponad 100zł.

Z przodu tez masz Polska ?

Tak mała Polska tam gdzie trzeba z przodu i duża Polska z tyłu.

Z przodu tez masz Polska ?