Skocz do zawartości

Lakiernik Lubelskie

pmc
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

witam czy orientuje się ktoś i mógłby polecić dobrego lakiernika w okolicach lublina, który nie robi fuszery i nie zedrze ostatniego grosza??? potrzebuje pomalowac kilka elementów w aucie :) a najlepiej caly heh

zależy jak dalekie mają to być okolice. Ja mam zaufanego lakiernika u którego od dawna robię każdą większą robotę malarską, tylko że to od lublina 40km.

Ja mam lakiernika dobrego nawet bardzo, odnawial mi lakier na pługu i było super. Lokalizacja kawałek za Abramowicami. Jak znajdę numer to Ci podeślę.

A spawa może przy okazji plastiki? 

Bo taki by mi się przydał co by mi pospawał przedni błotnik i od razu pomalował :D

Gruszka sam nie pospawasz? Lutownica na początek, a potem klej do spawania plastików za dwie dychy w liroju. Przeszlifować, szpachla, szif i do lakiernika. Sprzęt do spawania plastików też drogi nie jest.

spoko dzięki chłopaki najlepiej w okolicach lbn do 25km, Conorian jak znajdziesz nr to poproszę :)

spoko dzięki chłopaki najlepiej w okolicach lbn do 25km, Conorian jak znajdziesz nr to poproszę :)

masz już na PW.

Co do spawania plastików to nie wiem ale możesz zapytać. Również PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.