Skocz do zawartości

Kupię Bandita 1200 N Ii Generacja

KaeMTe
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Rozglądam się za nowym sprzętem wybór padł na B12 drugiej generacji. Na moto mogę przeznaczyć 9 kafli koniecznie wersja N. Co do wyposażenia jest mi niezmiernie wszystko jedno, byle był prosty i silnik chciał jeszcze trochę pożyć. Ktoś? Coś?

• 2 weeks later...

Proponuje omijać kolegę szerokim łukiem, najpierw sie umawia, później nie raczy nawet poinformować ze rezygnuje, straciłem przez niego czas i pieniądze...

Proponuje omijać kolegę szerokim łukiem, najpierw sie umawia, później nie raczy nawet poinformować ze rezygnuje, straciłem przez niego czas i pieniądze...

więcej info i czekamy na dementi :D

Wydzwaniał do mnie,prosil o zdjecia, wypytywał, wszystko ok, umówiliśmy sie na termin (11-12paź) ale niestety mialem pogrzeb w rodzinie i musialem przesunac termin na kolejny weekend poniewaz kupujacy mogl tylko w weekendy przyjechac. Ja z kolei informowalem ze jak bedzie jechac na pewno to musze pojechac do domu rodzinnego (100km w jedna strone) po drugi tłumik do motocykla poniewaz w swoim mialem nieorginalny. Gosc sie zgodził, czekam do weekendu a tu cisza... kontak sie urwal ni słychu ni widu, przejechałem kawał drogi na marne, a wystarczylo zadzwonic powiedziec...wczoraj tez tutaj napisalem posta ale widocznie sie nie spodobał i go usunął !!!

spokojnei odezwie się :D
moze post był poza granica przyzwoitości i został zablokowany ;)
 wszystko się wyjaśni

nie był poza granicą przyzwoitości ponieważ napisalem ze mielismy przyjemnosc juz ze soba rozmawiac i nic wiecej...

Edytowane przez AdrianJD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.