Skocz do zawartości

Bmatusz - Prośba O Ocenę Bandita 2001 S

bmatusz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym prosić o ocenę bandita. Sprzdający ma wystawioną ofertę na Allegro i na Olx - jest z Jarocina.

Treść ogłoszenia:

Sprzedam pięknego Bandita z 2001 roku w idealnym stanie,z bardzo małym przebiegiem tylko 23000 km co widać po motocyklu, po wymianie oleju i filtrów, ma założony nowy akumulator. dodatkowo motor posiada wyświetlacz biegów i alarm. Opony w stanie dobrym spokojnie wystarcza na jeszcze jeden sezon, napęd i łańcuch ok. Dwa kluczyki i dwa piloty od alarmu. Oczywiście motocykl zarejestrowany. Ubezpieczenie i przegląd do czerwca 2015 roku.

Cena: 7500 zł.

Zdjęcia z ogłoszenia OLX:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Zdjęcia z aukcji Allegro(są inne niż te na OLX - np: napis na tłumiku):

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Edytowane przez bmatusz

Kierunki przedmie do zmiany, szyba malowana podejrzenia są że coś było robione z przodem.

Alpinestars na tłumiku ?  :zdziwiony:

Aha no i gdzie ten wyświetlacz biegów bo jakoś nie widzę :D

Edytowane przez Matras

I ktoś jeszcze wierzy że 13 letnie moto ma przejechane nie całe 23tys. km ? Gdzie oni je trzymają ? Po szopach żeby nabrały wartości przez lata? Śmiech na sali.

Kupa zmian na motocyklu w porównaniu do serii, a moto prawie bez przebiegu. Jedyna sytuacja gdzie jest mały przebieg to wtedy gdy moto zalicza konkret dzwona i leży na gruzowisku parę lat bo się sprawa ubezpieczeniowa toczy. Potem polski handlarzyna - kombinator kupuje po cenie złomu i reanimuje w szopie przy użyciu na ogół części z kradzionych motocykli. Sorry ale krew mnie zalewa i ciśnienie skacze jak widzę oferty takich perełek, a śmiać mi się chce jak ktoś ślepo wierzy co taki handlarzyna napisał.

Sorry ale kupując 10 letnie i więcej moto nastawić się trzeba na te minimum 50tys. km i jakieś gleby.

Moja rada co do tego motocykla ?  Jak Ci pasuje i masz blisko, obejrzyj i próbuj umówić się na pomiar ramy i przegląd. Że zdjęć i opisu na allekupa widać tylko że gościu kręci.

Zobacz sobie mija n'ke w dziale sprzedam. Dołuż trochę kasy i masz pewniaka. Wszystko jest w nim podrobione na igle. Robiłem go pod siebie, teraz kupiłem b12 i suzia stoi w garazu i sie kurzy.

Właśnie, tyle moto wystawionych wśród forumowiczów, po co szukać u handlarzy złomem ? Nie mówię że wszystko to perełki ale trochę większa szansa że się nie zawiedziesz.