Skocz do zawartości

Skija - Prosi O Ocenę Motocykla :)

skija
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Witam wszystkich ponownie.

W związku z tym że jedyne co potrafię to poruszać się na jednośladzie, choć do doskonałości wiele mi brakuje :) to prosiłbym o ocenę tego moto wg zdjęć zamieszczonych poniżej.

Generalnie podoba mi się ten motorek lecz nauczony już doświadczeniem z wieloma ulepami oraz wydanymi na dojazdy "dutkami" zwracam się do Was o pomoc. Każdy szczegół ma znaczenie, więc jeśli ktoś zwróci na coś uwagę lub może ktoś rozpozna swoje moto - to proszę o opinię.

http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-gsf-650sa-abs-salon-polska-pilnie-CID5-ID7rn7D.html#1e3ba410c1

Z góry dziękuję za podpowiedź.

Pozdrawiam i ... lewa w górę

Skija :)

post-5663-0-27159700-1414443653_thumb.jpg

post-5663-0-43209100-1414443654_thumb.jpg

post-5663-0-35389900-1414443656_thumb.jpg

post-5663-0-18123400-1414443658_thumb.jpg

post-5663-0-39833800-1414443659_thumb.jpg

post-5663-0-72142800-1414443660_thumb.jpg

"Nikamo", w pierwszej chwili chciałem Cię odesłać do przywitalni byś uważnie poszukał mojego przywitania, ale ... o zgrozo sam nie go znalazłem :( :( :(

Gwoli wyjaśnienia. Jestem na forum od 2012 roku i w pierwszej kolejności, jak zresztą Mama mnie nauczyła należy się przywitać, więc ... przywitałem się, ba ... nawet napisałem posta :)

Może nie jestem zbyt częstym użytkownikiem forum ale myślę że nie jest to przeciwwskazaniem do zaglądania tutaj i wymiany spostrzeżeń bądź wiedzy.

Wracając do tematu to sam jestem ciekawy czemu nie widać moich starych wpisów, choć przy ostatniej prośbie o ocenę nikt nie pisał o braku przywitania. W podświetleniu mojego nick'a dokładnie widać że napisałem 4 posty/tematy, a w wyszukiwarce pokazują się tylko 2 :( Tak więc pozostaje zapytać moderatora gdzie zaginęły moje dwa pierwsze wpisy, ze szczególnym pytaniem o przywitanie.

Nie zmienia to faktu że mogę przywitać się jeszcze raz, ale wolałbym nie powielać niepotrzebnie wpisów.

Licząc na zrozumienie pozdrawiam wszystkich, a moderatora prosiłbym o zajęcie stanowiska :dobani::oki:

Chętnie podjadę tylko 350 km w jedną stronę powoduje że chciałbym uzyskać jakieś opinie zauważone fachowym okiem.

Gucio prawda...ja też tak pojechałem po pewniaka co na zdjęciach nic nie było widać, a szrot był jakich mało.

Najlepsza zasada to szukaj nie dalej jak 100 km od domu - chyba, że masz duże ciśnienie na szybki zakup. A jeśli takie masz to na bank kupisz padlinę :)

Zgadzam się z radziorem. Zwłaszcza w przypadku motocykli popularnych jak Bandit. No chyba, że szukasz czegoś nietypowego, nieco starszego itp. to wtedy trzeba czasem pojechac dalej.

Może bardziej pewne będzie to moto http://suzukipiaseczno.otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-650s-abs-M4128722.html

trzy kafle więcej, ale doposażony i chyba z pewna historią i od pewnego sprzedawcy. Jak sie spodoba to się można kredytem poratować.

Czasem chyba warto więcej dopłacić ?

Widziałem już to moto (w necie). Zależy mi jednak na oleju, a tam niestety woda :zniesmaczony:

Nikt nie podejmie się próby choćby weryfikacji stanu z fotek, może coś Was w oko "zakłuje" ?!?!?

• 4 weeks later...

Panowie dzięki za pomoc. Zamykam temat, ponieważ moto odjechało.

Pozdrawiam

Jacek

• 4 weeks later...

A co powiecie na ten sprzęt.

Zdjęcia opisane forum PBC, więc czyżby ktoś z forumowiczów ???

Trochę mało zdjęć, ale może ktoś zna, widział, coś podpowie ???

http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-650-s-bandit-CID5-ID6XE5H.html#68fdedbf50

post-5663-0-90281700-1418851365_thumb.jpg

post-5663-0-93792000-1418851376_thumb.jpg

oook...przyznać się czyj to motocykl i jakim prawem lansuje sprzęta naszym logotypem???

edit:

winny namierzony, zostanie ukarany.

• 2 weeks later...

Podrzucam jeszcze jedną sztukę do oceny:

http://motogarasz.otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-650-abs-M4090407.html

Ma może ktoś opinie o sprzedającym, firmie: Motogarasz z Pobiedzisk (http://motogarasz.otomoto.pl/)

Ja obstawiam na 95% malowany bak, choć całkiem ładnie zrobiony.

• Upvote 1

Miko, po czym sądzisz że malowany ? Ja nic nie zauważyłem, ale przyznaje że moja znajomość tematów "malarskich" jest niewielka.

A podczas ewentualnej rozmowy warto mieć jakiś argument

Generalnie celuję w 650, ale rozważam również 1250. Przyznam też że mam już jedno moto na "oku", ale zastanowić się nie zaszkodzi. Także jeśli nosisz się z zamiarem sprzedaży to podeślij, bez zobowiązań, na priv'a jakieś info, fotki, cenę to roważę.

• 2 months later...
  • 10 months later...

Witam wszystkich,

Przeglądałem ostatnio OLX'a i rzuciło mi się w oczy ... salonowe Suzi K8, rzućcie okiem czy warto się zainteresować :)

http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-gsf-650-sa-k8-CID5-IDcUMoH.html#a438db2a83;promoted

z góry dzięki :)

Pozdrawiam ...