Skocz do zawartości

Kupię Bandita Ii Generacji Tzn Od 2000R,

Gość Kolin
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim

To jest mój pierwszy post tutaj na forum, więc proszę o wyrozumiałość.  Chcę zacząć przygodę z tym motocyklem, szukam Bandziora od II generacji (2000r.) 600/650 Naked i tutaj moja prośba do was, czy macie gdzieś coś na oku, lub ktoś z waszych znajomych z forum czy w okolicy ma na sprzedaż - to dajcie znać. Co do samego motocykla to nie mam wymaga, najważniejsze aby była ciekawa oferta nie jakiś złom, moje finanse +/- 8.000PLN,

ps: szukam czegoś w promieniu 100km od Poznania lub Wągrowca.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc :D

Nie idź tą drogą....poczytaj najpierw:

http://polishbanditcrew.pl/topic/6899-zanim-sie-przywitasz-i-rozpoczniesz-pisanie-nowego-tematu-na-forum/ jak już to załatwisz przejdź do

http://polishbanditcrew.pl/topic/17728-zanim-napiszesz-nowy-temat-w-dziale-oceny-banditow/

i na koniec zerknij na ogłoszenia użytkowników :)

Kolczyk dobrze prawi, daj się poznać forumowiczom :usmiech: , zanim zwrócisz się do nich o pomoc. Powodzenia w poszukiwaniach!

a może najsamwpierw byś się przywitał??

a nie tak z gumowcami od razu włazisz....

edit:

Aruś bestio znowu mnie uprzedziłeś ;)

a może najsamwpierw byś się przywitał??

a nie tak z gumowcami od razu włazisz....

edit:

Aruś bestio znowu mnie uprzedziłeś ;)

A mnie o parę sekund kolczyk_1986 :usmiech: . Idę spać, kończę już dzisiaj społeczną pracę na rzecz PBC :jezyk2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.