Skocz do zawartości

Goramo - Prośba O Ocenę Gsf1200

Gość goramo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Mój braciak ma zamiar kupić Bandytę 1200. Szuka czegoś w okolicach 8-9 tys pln.

Trochę się napalił na ten egzemplarz -> http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-bandit-1200-raty-0-26-tys-km-udokumentowane-gwarancja-CID5-ID6FNNd.html

Tutaj podaję linkę do zdjęć i printscreen z ogłoszenia zrzuconych na picassę -> https://plus.google.com/photos/109332200396540727748/albums/6096897156689083057?authkey=CJyK2bmi5fvwQw

Gorąca prośba do Was o ocenę tego egzemplarza. A może ktoś z Was miał okazję oglądać ten sprzęt na żywo?

Wszelka pomoc mile widziana. :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez goramo

Motocykl jest na pewno po wypadku leżał na lewej stronie co świadczą ślady

-Wgniecenie na zbiorniku ( czyli dochodzi dodatkowo złamany ogranicznik na dolnej półce )

Na prawej stronie też cos było

-Wgnicenia na wydechu

Całośc ogólną nie można nazwać stanem kolekcjonerskim motocykl jest bardzo zaniedbany

-kolektory

-opony z 2011 jeszcze z cyckami :D ? (opony sa popękane nadają się tylko do wymiany)

-Sety wskazują na dużo większy przebieg

Poza tym to angol ( licznik w milach zacznie wkur.. już nie wspominając o ingerencji w niektóre śruby )

Ale czego oczekiwać od handlarza oni zawsze sprzedają super motocykle :D  Daj sobie spokój :driving_moto: na forum w dziale sprzedam jest oferta @frank

http://polishbanditcrew.pl/topic/23709-suzuki-bandit-1200n-2003/?do=findComment&comment=351822

Warto nad nią sie zastanowić :)

Edytowane przez JastrzÄ…bTS

No mi od razu rzucają się w oczy wgnioty na baku, tłumiku, jakaś korozja czy ki diabeł na setach - zwłaszcza lewa strona. Do tego chyba jedna ze śrub nie oryginalna w prawej ladze (na dole przy osi), śruby przewodów przy pompach hamulca i sprzęgła poobrabiane.

Ja tam nie wierzę wcale w te 26 tys km (16 tys mil). Motocykl wygląda na sporo więcej... :oczy:

Co do ogłoszenia na forum - też zwróciłem na nie uwagę. :usmiech: Sprzęt starszy, ale zdecydowanie lepiej się prezentuje (przynajmniej na fotkach). :usmiech:

Motocykl @Franka można sprawdzić na forum ;) nigdy nie figurował w żadnym dziale technicznym i fakt zatwierdzenia ogłoszenia tez o czymś świadczy :P 

P.S. Pewnie zejdzie pare złotych bo w garażu ma 2 motocykl :bag: Tylko nie mow nikomu że tobie powiedziałem :bag:

nie to żebym sb robił reklame ale zapraszam do mnie na oględziny, będziesz miał porównanie do innych perełek z allegro

ten egzemplarz omijał bym...

zdecydowanie odpuść, przebieg cofnięty na 100%, reszta już została powiedziana :)

nie to żebym sb robił reklame ale zapraszam do mnie na oględziny, będziesz miał porównanie do innych perełek z allegro

ten egzemplarz omijał bym...

Jak możesz,to podaj mi na PW nr tel do Ciebie.

tylko zrób coś a kanapą bo Frank  jeździ na baku :p: