Skocz do zawartości

Kupię B12 Ii Gen.

grizzly
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam b12 II generacji od 2000 roku wzwyż. Wersja S, czyli w owiewkach. Budzet to 9 000 złotych za moto rejestrowane w Polsce.

Szukam b12 II generacji od 2000 roku wzwyż. Wersja S, czyli w owiewkach. Budzet to 9 000 złotych za moto rejestrowane w Polsce.

Ja mam coś takiego do sprzedania.

Temat nieaktualny, kupiony z okolic Szczebrzeszyna od forumowicza. kumpel dzwonil mi z już z trasy, że jest megazadowolony i kazal podziękować na forum za bardzo uczciwe podejście do tematu i uczciwy, precyzyjny opis stanu technicznego moto, przez co 500 km nie zostalo zrobione na darmo. Można sobie tylko życzyć, żeby wszyscy tak uczciwie podchodzili do tematu sprzedaży. :)

Temat nieaktualny, kupiony z okolic Szczebrzeszyna od forumowicza. kumpel dzwonil mi z już z trasy, że jest megazadowolony i kazal podziękować na forum za bardzo uczciwe podejście do tematu i uczciwy, precyzyjny opis stanu technicznego moto, przez co 500 km nie zostalo zrobione na darmo. Można sobie tylko życzyć, żeby wszyscy tak uczciwie podchodzili do tematu sprzedaży. :)

Po prostu postąpiłem uczciwie, choć ta uczciwość czasem zbyt wiele mnie kosztuje.

Mam nadzieje że kiedyś dostanę za to nagrodę :usmiech: .

Co do motocykla to myślę że nowy właściciel będzie zadowolony.

Tobie wielkie dzieki za pomoc w dogadaniu całej transakcji :oki: .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.