Skocz do zawartości

Kupię Suzuki Gs 500

k.adrian1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję Gs-a 500 lub motocykla którym można się poruszać na kat. A2, chociaż bardziej usatysfakcjonuje mnie GS. Rocznik od 2002 w górę, może być z owiewkami lub naked. Przeszukałem allegro, olx, otomoto przez ostatnie 3 tyg i niebyło nic na co można by było zwrócić uwagę. Szukam w miarę zadbanego egzemplarza, najlepiej jakby był sprowadzony do rejestracji. Jakby któryś z forumowiczów natknął się na coś ciekawego i wartego obejrzenia proszę o kontakt w poście poniżej lub PW. Interesują mnie motocykle do 100km od Warszawy

w białej stoi sztuka 15 tys przebiegu

Masz jakiś link do ogłoszenia czy coś? Bo jeżeli chodzi o ten: http://olx.pl/oferta/suzuki-gs-500f-2004-rok-kat-a2-CID5-ID6CE6P.html#ab678e3970 to odpada bo nie oryginał, a jeżeli o ten z Kołychawy za 9300 to nie jest za bardzo zadbany - naklejki wyblakłe, plastik połamany tu i tam poza tym ktoś śmiga całe 2 lata w ustawieniu krnaika PRI a wiadomo co to może oznaczać

jednak wczoraj wieczorem sprzedał się  stał całe 3 dni, 15 tys ori przebiegu w ori owiewkach 05 rok za 8 koła poszedł, dzisiaj bedzie u mnie kumpel z terespola który coś wspominał o sprzedaży, zapytam się czy chce jeszcze sprzedać

Ok. Daj znać jak coś. Z góry dzięki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.