Skocz do zawartości

Laik Potrzebuje Pomocy :)

Saturiel
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie drodzy współpasjonaci   :zeby:

Jakoże wiosna tuż tuż, powoli przygotowuję się do realizacji mojego wielkiego marzenia - wypić z Wami browar przy najbliższej okazji! Aby to marzenie wcielić w życie wypadałoby jakoś zajechać odpowiednio na ten zlot  :zeby:

Nie byłoby problemu gdybym nie był takim amatorem, bo kupiłbym maszynę Franka czy Cirusa... Ale za krótki jestem na B12 i tyle  :oczy:

Do rzeczy  :usmiech:  Gorąca prośba abyście rzucili fachowym okiem na te ogłoszenia i podzielili się spostrzeżeniami. Na chwilę obecną wyłapałem takie oto motóry:

1) http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-gsf-650-s-CID5-ID7zKZj.html#02116653ef

2) http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-gsf-650-bandit-n-cb-fazer-CID5-ID8nr2N.html#02116653ef

Nr 1. ma sporo dodatków, tyle sam widzę :oki:   Za to nr 2. jest młodszy ale przecież wiek nie gra roli  :usmiech:

Cena ta sama i rozsądek podpowiada żeby najpierw zajechać pooglądać nr 1 chyba, że widzicie coś co mi umyka i właśnie dlatego proszę Was o pomoc :oczy:  Może ktoś zna, którąś z maszyn?

To się trzeba zastanowic czy chcesz N czy S bo z tego co wynika to tobie teraz wsjo ryba :P

Jeżeli myślisz o dalszych przelotach to tylko Owiewka czyli wersja S (wiem co pisze miałem N i dziękuję :P )

Pierwsze ogłoszenie jest bardzo kuszące tylko musisz pamiętac że to Olej nie Wodniak ;)

Akcesoryjna Szyba

Akcesoryjna kanapa

Kierunki nie Oryginalne

Ale wygląda na to że wlaściciel dba ;) ( od razu bym polamał ten kufer co to jest :o: )

Można jechać moim zdaniem oglądać z kims kto się zna ;) zazwyczaj ładne zdjęcia robią rozczarowanie na oględzinach

Drugie ogłoszenie to N

No i tu powiem to co pewnei nei chcesz usłyszec ;)

Malo osob wie że w tym roczniku wychodziły Takie połaczenia w malowaniach ;) Większośc osób jak ciebie zobaczy stwierdzi że to klasyczny ULEP :D

Edytowane przez JastrzÄ…bTS

N- ka tez jest olej

Tego z rybnika to kojarze, czasem  widywałem go na miescie,a ten kufer to rzeczywiście mega jest :D

W tej generacji Ska jest piękna, ale dla mnie minusem jest obcięty błotnik. Jak będziesz z plecaczkiem w trasie i złapie deszcz, to całe błoto spod koła na pasażerkę (tudzież pasażera) brak odblasku z tyłu może być kłopotlity podczas kontroli (nie wiem jak z podświetleniem tablicy). Zawsze to jakiś argument do zabicia ceny. Nka ma oryginalny cichy tłumik, Ska ma diabła.

JastrząbTS akurat te malowanie jest genialne (jak dla mnie) i kto się trochę zna ten wie co oznacza :)

Różnicy między S i N jestem świadom ;) 

Dokładnie Wydech, oba moto są w oleju :)

GreGF, daj Bóg żebym miał kogoś na plecach coby swoje mieć suche :D a tak poważnie mówiąc to wcześniej nie zwróciłem uwagi, dla mnie również brak tego błotnika to ujma. Spory to problem żeby przywrócić Bandziora do stanu sprzed szalonego pomysłu obcięcia błotnika?

Mlody250, możesz powiedzieć coś więcej? Czy gość szaleje czy też raczej wygląda, że dba?

Wypełnienie zadupkka a aledrogo czasem są. Raz kosztują mniej raz więcej.

http://allegro.pl/suzuki-bandit-gsf-650-1200-1250-wypelnienie-zadupk-i5028986774.html#thumb/2

Tu jest tanio.

Sprawdź ile kosztuje nowy w ASO, to będziesz miał do negocjacji argument.

Edytowane przez GreGF
  • Upvote 1

• 2 weeks later...

Koledzy/koleżanki co sądzicie o tym egzemplarzu?

http://allegro.pl/suzuki-gsf-650-s-bandit-i5086324662.html

Bo zdecydowanie bardziej trafia do mnie ten kolor  :vampire:  i jeśli nie widzicie niczego niepokojącego to wypadałoby tam podjechać  :usmiech:

W związku z tym sprawę mam, czy ktoś z okolic Katowic byłby gotów poświęcić parę chwil swojego życia żeby podjechać ze mną na oględziny (szczegóły omówimy na priv)? Chodzi o to, że ja za cienki jestem żeby ocenić w miarę rzetelnie stan motocykla  :oczy:

Ma wgniotke na zbiorniku, pogjety wydech i malowana prawa owiewke. Dekle tez jakby malowane z prawej strony. Trzeba starannie obejrzec czy nie ma czegos wiecej uszkodzonego po tej wywrotce

• Upvote 1

Tak jak kolega proponował,na optyczną nie jedz sam,proponuje,B- s-ke

Widać że ten czarny jest zadbany ale miał jakieś przygody

Dokladnie,nie jedź sam, żeby ktoś mógł Cię w razie czego "ostudzić" jak się dopatrzy czegoś czego Ty nie zauwazysz.

Nie kieruj się emocjami

Powodzenia

• 2 weeks later...

Jedź oglądaj.