Skocz do zawartości

Kupię Suzuki Bandit 600N Lub S Od 2000 R. Na Kat. A2 - Pilne!

Gość daniem
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuję motocykla SUZUKI BANDIT 600N lub S model K4 czyli od 2000 r. na kategorie A2. Pisać! PILNE!

Popraw przywitanie najpierw ;)

nooo bo jak na pasjonatę to liche strasznie :D

A to ciekawe że K4 to od 2000 roku :D 

A to ciekawe że K4 to od 2000 roku :D

Bo to na A2...tam były inaczej oznaczone modele :D 

po co CI motocykl?? przecież nie masz prawka?

Mam wrażenie jakby się tutaj pojawił tylko, ze względu na kupno. Nie podoba mi się to.

No można jak sobie załatwisz papiery .

ja mam A2 i jeździłem :P
a papieru nie ma sensu załatwiać i szuka gotowca a że wszędzie chcą kupę hajsu za taki na A2 to próbuje tu 

• 4 weeks later...

Cześć zauwazyłem dużo ogoszeń motocykli np. suzuki sv 650 lub bandit sprowadzonych z niemczech zablokowanych do 25kw. W ogłoszeniach tych napisane jest że można poruszać się na kategorię A2. Wydaję mi się to wprowadzeniem klienta w błąd, ponieważ podobno motocykl żeby spełniał wymogi na kategorie na a2 nie może być zablokowany powyżej dwukrotności mocy tego pojazdu. "motocykli o mocy nieprzekraczającej 35 kW i stosunku mocy do masy nieprzekraczającym 0,2 kW/kg oraz niepochodzące od pojazdów o mocy przekraczającej dwukrotność mocy takiego motocykla"

np jak suzuki sv 650 zablokowany jest na 25 kw nie spełnia kryteriów a2,ponieważ zablokowany jest powyżej dwukrotnosci. Mam pytanie, dobrze interpretuje przepisy?

Wypowiedź z forum motocyklistów

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

A ja myślę, że papiery papierami ale panowie w niebieskich mundurkach też głupi nie są. Problemów można mieć z tego co nie miara.

Jeśli ma w papierach 35kW i rzeczywiście jest zablokowany (a nie odblokowany, jak niektórzy robią - kupują z papierami na A2 żeby tylko zarej. i później odblokowują na pełną moc) to nie ma czego się bać :)

W większości przypadków motocykle z tą ograniczoną mocą w spisach figurują jako oddzielna pozycja. Wystarczy poszukać części i wyświetlają się dwie opcje: 78KM i 25kW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.