Skocz do zawartości

Sprzedam Bandit 600S 1998R.

condzio23
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Sprzedam mojego Bandita z 1998r. w wersji S, przebieg ok. 42000km. Motocykl zakupiłem po długich poszukiwaniach od użytkownika z forum @Shadow 2 lata temu. Przez ten okres nigdy mnie nie zawiódł.  Jest moim oczkiem w głowie. :)

Motocykl w sezonie 2014 dostał:
-Akcesoryjne kierunkowskazy Led
-Wydech akcesoryjny (nowy),
-Gmole
Motocykl wyposażony jest w przewody hamulcowe w stalowym oplocie.

Stan określam technicznie na Bardzo dobry, silnik pali od strzała, chodzi równo, przyjemnie wkręca się na obroty:
-napęd na początku naciągu
-silnik nie posiada żadnych wycieków
-zawieszenie w super stanie bez żadnych luzów i stuków

W tym roku miał robione:
-synchronizacja gaźników
-regulacja luzów zaworowych
-wymiana łożyska główki ramy
-na jesień wymieniony został olej i filtr: Motul 5100 10w 40

Bandzior miał malowaną prawą owiewkę. Była przerysowana przez poprzedniego właściciela. Po kupnie te zadrapania mi troszkę przeszkadzały i owiewkę postanowiłem oddać do lakiernika. Kolor został dobrany idealnie. Nawet z bliska nie odróżnia się od pozostałych elementów. Na pozostałych elementach nabite są numery seryjne potwierdzające oryginalny stan.
Wiadomo motocykl ma swoje lata, więc i ryska na lakierze się znajdzie. :)

Edytowane przez condzio23

• 1 month later...

Jako że jestem poprzednim właścicielem to się wypowiem :) Polecam, bo moto jeszcze jak było w moim posiadaniu działało bez zarzutu a było w moim posiadaniu 4-5 lat więc trochę o nim wiem. Zero problemów można przypisać regularnym serwisom oraz dbaniem o sprzęt bo tak działają sprzęty na gaźnikach czyli jak czegoś nie zrobisz na czas to szybko wyjdzie :) Tu dodatkowo widzę, że sporo poprawek estetycznych zostało zrobione więc sprzęt godny polecenia.

Edytowane przez Shadow

Shadow przejąłem po Tobie ten motocykl i dbałem o niego jak tylko mogłem. Zresztą pewnie widzisz po zdjęciach ile zostało dołożonych dodatków :) Tak jak się początkowo zapierałem, że będę przerabiał na N to w gruncie rzeczy spodobała mi się S-ka :D Owiewka mimo swoich małych wymiarów duże lepiej chroni przed wiatrem niż w N :)

No niestety nie mam zamiaru przemalować motocykla w najbliższym czasie na czarno, bo ten kolor który posiada przypadł mi do gustu :)

• 1 month later...

Ubezpieczenie opłacone do 21.09.2015r, a przegląd do 20.04.2016r. :P

Edytowane przez condzio23

Motocykl sprzedany :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.