Skocz do zawartości

Kupię Oryginalny Reflektor.

Gość shade01
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, poszukuje oryginalnego leflektora do Bandziora, nie tam jakiś chiński zamiennik, na alledrogo są wyśrubowane ceny, czy znajdzie się człeczyna który posiada taki oto przedmiot i odsprzeda go za jakąś dobrą cene.

dzięki i pozdro :3

Popytaj sprzedających Bandziory na części. Można trafić taniej niż z ogłoszenia na którym jest tylko reflektor. Też szukam i jak na razie najtaniej udało mi się znaleźć za 175 zł. Najdrożej za 350 zł. Zależy czy handlarz czy ktoś kto sprzedaje swojego na części.

no to chyba taniej niz 175 to nie kupisz... tez szukałem, w końcu kupiłem od lenara - może podpytaj go.

Jak będziesz szukał to pytaj o kompletną lampę bo mi jeden krzyknął 250 zł ale za samą lampę. Okablowanie dodatkowo 150 zł.

Ja się natknąłem ostatnio na ori za 70zł. Sam reflektor bez obudowy. Nówka sztuka :usmiech:  Jak szukasz tylko reflektora to mogę podrzucić link :zeby:

Ja kupowałem od Lenara, 200 zł we wmiare dobrym stanie. W sklepie z jakimiś częściami krzyknął mi tyle samo za zamiennik. Na ebayu szukaj, są ciekawe odpowiedniki w dobrych cenach.

Pisałem do Lenara nic dla mnie nie ma :/

Edytowane przez shade01

szukaj od sv jest identyczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.