Skocz do zawartości

Kupię Bandita 600N! 98-04

Bytian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kupię jakiegoś bandziorka 600 w wersji nakedowskiej ;) 
Preferencje to przede wszystkim dobry stan i rocznik 1996-2004.
Moto ma mi służyć na pierwsze, jeździłem już takim w N-ce i nie przeszkadza mi wiatr także S-ki odrzucam :)
Najlepiej kolor czarny ( jak ktoś będzie miał :)

Moje marzenie ? Czarny bądź niebieski naked mrrau :)
Pieniądze ? Jako, że ma mi służyć na pierwsze szukam czegoś w granicach 5-7 tyś.

Pomożecie ? :)

Edit : Najlepiej okolica Tarnowa, Krakowa ogółem małopolska, aczkolwiek jak będzie coś ciekawego pojadę na koniec świata :P

Edytowane przez Bytian

Nie wiem dlaczego, ale zawsze jak widzę ogłoszenie gdzie ktoś stawia miliony wykrzykników i używa określeń "super stan", "jak nowy", "od kobiety"... itp. To od razu mnie odrzuca, a do głowy przychodzą pomysły jakie to może mieć to moto problemy. Może tylko mi się tak trafia, że zwykle to się sprawdza i potem wychodzi z takim sprzętem pierdyliard problemów.

Taki mały offtop ; p

Może i tak, a teraz mały off top z mojej strony. Podany link to tylko wzór motocykla, który mi najbardziej pasuje ;)

Także panowie śmiało czekam na propozycje jak ktoś coś wie to jestem na bieżąco.

Hej zerknij na moje moto, wiem że przekracza twój budżet ale pewny motocykl i nic nie wkladasz. Czasem warto troche doplacic.

http://polishbanditcrew.pl/index.php?/topic/23236--Suzuki-Bandit-600-N-2005R.-Ii-Gen.---Komputer-Unikat

Tapniete z DZIAJU S3

Odpada w tej cenie,

S - ki nie chcesz ? :D

Nie S-ki nie chcę :) 
Kamil zdaje się, że pisaliśmy już prywatnie na Olx kiedyś :D Rozważę to ponownie bo troszkę zapomniałem, ile sobie cenisz dla PBC  :tancze: ?

Pisałem tylko z jedną osobą przez olx, więc wszystko jasne :)

Dla PBC? Hmm... Opłacam drugą ratę ubezpieczenia ze swojej kieszeni i dorzucam fajnie gadający tłumik z dolotem (kiedyś miał go Cirus). Mogę też oddać pierdoły zalegające w garażu typu oryginalna osłona łańcucha, przerywacz kierunkowskazów, oryginalne wypełnienie tylnej lampy. Myślę że to uczciwa propozycja i tylko pod warunkiem, że moto zostanie na forum. :)

Edytowane przez Kamilliverpool

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.