Skocz do zawartości

Bandyci Do Oceny

Gość Cinelous
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam co sądzicie o tych motocyklach, mój budżet to 12tys

1. http://allegro.pl/motocykl-suzuki-bandit-650-2008-r-i5132882246.html

Dzwoniłem do gościa i co sie dowiedziałem to moto sprowadzone z Francji przez szwagra właściciela 2 lata temu.

Właściciel zrobił tylko 30km po czym odstawił go do garażu i przez 2 lata wogóle nim nie jeździł bo woli choopery do tego zarzeka się że absolutnie nic nie było w nim robione, oleje opony nic nawet nie wiedział w jakim stanie są opony gdy zapytałem go o nie, nie wiedział też ile ma do niego kluczyków chodź po chwili oddzwonil i powiedział że są 2 sztuki co o tym sądzicie mi wydaje się to troche podejrzane i śmierdzi zlepem.

2. http://otomoto.pl/suzuki-bandit-650-n-motofrajda-gwarancja-M4181160.html

Druga oferta pochodzi z motofrajdy moto wydaje się bez zastrzeżeń chodź sledzę już troche te ogłoszenie i sprzedający troche go ''ulepszyli'' tzn dodali paski na felgi, dokleili stompgripa i tą białą naklejke na nim z ostrzezeniem poza tym bez zarzutu.

Jeśli macie jakichś swoich faworytów to też wklejajcie tutaj rozpatrze napewno szukam sprzętu powyżej 2006r może być też fz6 s2

Dzięki!

Pierwszy jakoś nie bardzo. Ta owiewka i brak osłony między zegarami a lampą. Do tego ma krzywą chłodnicę (od prędkości się nie wygięła) i nieoryginalne ciężarki kierownicy.

Drugi mi się podoba, lepiej prezentuje się od pierwszego. Bardziej zadbany ale za to cena wyższa. 

Moim zdaniem jedź po czarnego i targuj się uparcie ile się da i jak się da :)

Też uważam,że 2 o wiele lepsza.Paski zawsze można odkleić,zostawić,albo nakleić inne :) W przeciwieństwie do miejscowości gdzie można go obejrzec prezentuje sie świetnie :)

W przeciwieństwie do miejscowości gdzie można go obejrzec prezentuje sie świetnie :)

dobrze, że nie z Chojna :D

W tych pieniądzach 12tys bym szukał czegoś z ABS zaje... sprawa ;) Mój ostatni motocykl bez Abs ABS to magia :driving_moto:

W czarnym obejrzyj dokładnie bak bo stawiam na malowanie. I śruba mocowania wydechu do seta pasażera tez jakoś tak dziwnie wygląda.

Dziękuję wam serdecznie za ocenę i porady, jednak wybiorę się do tej motofrajdy bo widze że tylko tam dostanę coś sensownego pomimo troszke wysokich cen ale bd miał przynajmniej pewny sprzęt a bynajmniej na taki wyglądający ;D

Jesli technicznie jest ok i rama prosta to malowaniem sie nie przejmuj. Jak by nie było to ponad 7 letni motocykl

Wiem że to forum o banditach i bez obrazy ale ocenicie może mi tego fazerka ? Byłem dzisiaj na oldtimerbazar i widziałem na żywo odpalił od strzała silnik chodzi cichutko i spokojnie.

Handlarz twierdzi że nic nie było wymieniane, robione itd tak jak przyjechał z Francji tak stał przedemną, co zauważyłem to brak ograniczników przy stopkach po obu stronach i starta guma od dzwigni zmiany biegów oraz trochę głębsza rysa na lewym boczku tak jakby ktoś przejechał kluczykiem ale naklejono na nią naklejkie.

http://allegro.pl/yamaha-fz6-s2-n-2008r-hornet-gsr-bandit-600-z750-i5111953055.html

ładnie się prezentuje dekielki nawet ryski nie mają :P jeśli mechanicznie ok to brać i jeździć :) popytaj na forum fazera może ktoś pomoże i doradzi z okolicy