Skocz do zawartości

Kupię B 12

remik123
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , kupię B 12 S do 10000 zł.Dajcie znać jakby ktoś takowego  się pozbywał , albo chciał się zamienić na moje b6 N z 2001 r. z moją dopłatą oczywiście.

Chodziło mi o jakieś znajome moto , które nie okaże się podpicowanym złomem .Mam awersję do handlarzy i wolałbym kupić od motocyklisty .Nie szukam salonowego stanu ,kolor też nieistotny , wersja S , rocznik >2000 .Miałem dołożyć 5 k i szukać wodniaka , ale znajomy mechanik odradził .

Dziwny ten mechanik. Jak masz mozliwosc to bym wolal dolozyc

.Miałem dołożyć 5 k i szukać wodniaka , ale znajomy mechanik odradził .

Ja zmieniłem z B12 na B12,5  i jak na razie same pozytywy :usmiech: .

Ale mechanik odradza, bo klienta straci - przy wodniakach nie ma nic do roboty, bo się nie psują ;):lol: 

Swoim b6 przejechałem ok.19 k km. i nic się nie posypało .A próbując dogonić Widmo rzadko jedzie się przepisowo.

Ja zmieniłem z B12 na B12,5  i jak na razie same pozytywy :usmiech: .

Jak możesz to przybliż temat.

Coś wiem jak sie Widma goni na górskich winklach :)

Co do motocykla powodzenia w szukaniu i cierpliwości :) W końcu trafisz na cacuszko :P

ej ej ej do mnie jak byś przyjechał tez bym wodniaka odradził :zeby:

znowu bedziemy dyskutować o tej niby wyższości wody nad olejem ? :oczy:  :zeby:

Coś wiem jak sie Widma goni na górskich winklach :)

Co do motocykla powodzenia w szukaniu i cierpliwości :) W końcu trafisz na cacuszko :P

Nic mnie nie goni , mam na czym jeździć, a i kupiec na moje moto poczeka aż kupie nowe .

Kwestia zdania. Ja akurat awersji do handlarza nie mam, przynajmniej u tego gdzie kupiłem swoją srebrną b12-stkę. Często lepiej zadbają o sprawdzenie sprzętu niż prywaciarz. Jeżeli trafisz na uczciwą firmę, która ma duży obrót w sprzedaży motocykli, warto pomyśleć, tym bardziej jeżeli są bardzo pozytywne opinie na jej temat. Jak ja szukałem znalazłem fajny egzemplarz na otomoto, bo niestety tu na pbc w tym czasie nic nie było.
Powodzenia w poszukiwaniach życzę.

Edytowane przez Moras

Najstarszy wodniak ma dzisiaj 8 lat i jezdzi.Najstarszy olejak ma dzisiaj 20 lat i tez jezdzi.Trzeba jeszcze troche poczekac,żeby zobaczyc czy wodniaki tez bedą dawały radę jak bedą miały te 20 wiosen :)

Akurat wodniaki w historii bandita jak pamiętam były pierwsze ;p jeszcze zanim powstały 600tki.

Bandit 250 i 400 to tez wodniak o czym mało kto pamięta. Tak więc niestety, ale najstarszy wodniak ma prawie 30 lat

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Suzi_gsf400_015.jpg

Edytowane przez obiezyswiat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.