Skocz do zawartości

Naklejki Na Felgi, Polerowanie, Oklejanie Felg

lelon
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio pojawiło się sporo zdjęć z naklejkami na felgach, może warto by było zebrać nasze realizacje w jednym miejscu

Zdjęcia w galeriach po tym jak znikną z głównej strony trudno znaleźć, a nie jedna propozycja może komuś pomóc w podjęciu decyzji.

Kto ma ochotę niech wrzuca w ten temat swoje modyfikacje związane z oklejaniem/polerowaniem felg

p.s. tez pewnie za jakiś czas dorzucę foto od siebie :)

Ostatnio też się zastanawiałem czy swojego Bandziora nie upiększyć w ten sposób  :zeby:

Jak coś mi się uda zmajstrować to też foto udostępnię  :zeby:

2a394e82ee8e94c80eb70db972dfbd26.jpg

U mnie było tak, ale jestem w trakcie zrywania, bo uznałem, że bez pasków ładniejsze

Dobry temat, bo każdy przed zakupem będzie mógł zobaczyć jaki wzór jak się na żywo prezentuje...

Moje strzałki odblaskowe białe 10mm z Allegro za 19,99zł:

67584848334466623356.jpg

Dobry temat, bo każdy przed zakupem będzie mógł zobaczyć jaki wzór jak się na żywo prezentuje...

Moje strzałki odblaskowe białe 10mm z Allegro za 19,99zł:

67584848334466623356.jpg

Mysłałem nad takimi do niebieskiego dziora ale uznałem błednie że będzie kiepsko wyglądało - chyba to zmienię :)

Też się bałem kiczu, ale 20zł nie majątek i okazało się ładnie :)

Jednego byłem pewien... Nie niebieskie do niebieskiego motóra... Białe leżą idealnie :)

Edytowane przez Dj_Kris007

naklejki wykonane u szfajcar stunt parts, takiego wzoru jeszcze nie robili ale podjęli się

efekty wyszedł taki, wiem, zdjęcie robione kluczem płaskooczkowym :)

ihost_1426838837__20150319162.jpg

no faktycznie zdjęcie jakością nie powala, ale za to efekt bardzo fajny, wrzuć później normalne foto w normalnym świetle :)

będziesz jeszcze dodawał do moto jakieś czerwone akcenty? poza oplotem, jeśli dobrze widzę :P ?

Edytowane przez lelon

oplot na tył jeszcze będzie czerwony, jeszcze mi się gryzą wydechy, yosimura pasowała by idealnie ale $$$, 

oklejone

1e2121a84a79.jpg

polerowane

a1bc65f17b15.jpg

pasta sonax i heja

• 2 weeks later...

Cześć

Paski założone w poprzednią niedzielę hehe. Paski zakupione na allegro - logo Bandit, paski ze wzorem kolor niebieski. Bez aplikatora na ploterze do wycinania - troszeczkę cięższa robota ale efekt mnie powalił ! Wrzucam zdjęcia bez chłodnicy (proszę się nie czepiać była w lutowaniu) oraz ostatnie już na gotowca. Zdjęcia robione z flashem więc mogą być troszeczkę jaśniejsze paski ogólnie są pod kolor motocykla.ihost_1429590817__paski_calosc_lewa.jpg

ihost_1429590835__paski_calosc_prawa.jpg

ihost_1429590851__11129481_6744274726795

Edytowane przez Matras

• 4 weeks later...

No fajnie to wygląda, też się zastanawiałem nad takim rozwiązaniem, tylko jakiego koloru  paski dać do bęzowego/szampańskiego koloru Bandita? 

u mnie wygląda to tak, jak zrobię lepsze zdjęcie to wrzucę, żeby było widać lepiej jaki to wzór.

ihost_1430042479__bandit.jpg

@Matras jaką masz szerokość tej naklejki? bo bardzo fajnie to wygląda

Cześć.

Szerokość to 10mm.

post-4956-0-86942200-1430159269_thumb.jpg  U mnie wygląda to tak, kupione na allegro trzymają się już długo,i przyklejane bez większego przykładania się :P i tak zawsze wyjdzie delikatnie krzywo :) wg.mnie znacznie poprawia wygląd moto ;) 

attachicon.gif2014-09-20 16.09.51.jpg  U mnie wygląda to tak, kupione na allegro trzymają się już długo,i przyklejane bez większego przykładania się :P i tak zawsze wyjdzie delikatnie krzywo :) wg.mnie znacznie poprawia wygląd moto ;)

Mała zmiana tematu - przejeżdżając przez progi krawężniki itp wystające elementy nie walisz tłumikiem???

• 1 month later...

Co proponujecie na regenerację bo.dawno nikt nie.dbał o to a.mnie to denerwuje chce mieć błysk znów post-9940-1434897125,3297_thumb.jpg

Z bliska wygląda jakby małe pęknięcia były

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Co proponujecie na regenerację bo.dawno nikt nie.dbał o to a.mnie to denerwuje chce mieć błysk znów attachicon.gifIMG-20150620-WA0005.jpg

Z bliska wygląda jakby małe pęknięcia były

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Może pasta autosol? Wpisz sobie na YT nazwę pasty i zobacz co robi z brązowymi kolektorami :-D

Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka

• 3 months later...

Mam pytanko o paski na felgi.

Tak sobie siedzę w pracy i wykombinowałem, że sobie druknę takie jakieś paski na felgi z nudów. Coś tam zaprojektuję, mam ploter drukująco tnący i odpowiednie folie, ale zastanawiam się jaki pobrać wymiar. Moto oczywiscie nie mam pod ręką.

Zakładam, że felga ma 17" a pasek szerokości około 15mm. 

Może ktoś z Was ma jakieś wymiary, albo podpowie ile mniejsza średnica tego paska powinna być, żeby wlazła na rant felgi?

• krynio pinned this temat