Skocz do zawartości

Naklejki Na Felgi, Polerowanie, Oklejanie Felg

lelon
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Na obecną chwilę to tak wygląda. Felga pójdzie do malowania, jeszcze raz nakleję takie same paski + napis SUZUKI na wewnętrznym rancie felgi.

ihost_1458383986__lewy_tyl_z_lampa.jpg

ihost_1458384069__lewy_przod_z_lampa.jpg

Oj koty... Nie mogę doczytać gdzie zamawiales. Kopsniesz linka?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Naklejanie tych paskow to byla jedna z najbardziej wkurzajacuch rzeczy ktore robilem przy moto a i tak wyszlo krzywo jak bedziesz sie wpatrywal

Oj koty...

Jak narazie to ty sam zarobiles sobie na kota.

Tutaj zajrzec to nie laska?

https://polishbanditcrew.pl/forum/9-przywitania/

Dopuki nie zrobisz i to porzadnie to daremnie bedziesz czekal na odpowiedz bo tu sie nie bierze,

tu sie takze daje.

Jak narazie to ty sam zarobiles sobie na kota.

Tutaj zajrzec to nie laska?

https://polishbanditcrew.pl/forum/9-przywitania/

Dopuki nie zrobisz i to porzadnie to daremnie bedziesz czekal na odpowiedz bo tu sie nie bierze,

tu sie takze daje.

Pisząc "oj koty" miałem na myśli wyrażenie swojego zachwytu odnośnie wyglądu tych naklejek, a nie nazywanie kogokolwiek. Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami i swym bandziorem.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

:D

My sie tak szybko nie obrazamy a co do kotow,

chcialem tobie zwrocic tylko uwage, ze swoja przygode na PBC zaczynamy w Przywitalni.

Widze jednak, ze moje ostrzezenie nie wziales sobie do serca i zapoznales sie z kotami. :takaemotka:

eee , czyściłem 3h 1 stronę felgi z tego zasranego kleju, łącznie grubo 7h aż się odechciało naklejać ten badziew, benzyna ekstr. słabiutka, nawet aceton był bezsilny a jeszcze miałem spray do naklejek i też dupa, nie wiem z jakiego oni to kleju robią, dodam że paski były już zdjęte wcześniej teraz tylko czyściłem rant :wkurzony:

Na klej z nalepek i innych dziadostw najlepiej nadaje sie szmata i olej. Moze byc jadalny.

• 2 months later...

Powiem tak, nie odklejałem ich więc nie wiem, ze starej felgi i opony zrobię stolik, tylko tarczy brak ale damy radę...

Link do naklejek jakie kupiłem (bez oczywiście reklamy dla sprzedającego aby mnie jakiś mod nie ujebał łba przy samej dupie ) :

http://allegro.pl/naklejki-paski-na-kola-felgi-z-logo-odblask-ducati-i5535148053.html

Do tego kupuje naklejki na wewnętrzną stronę :

http://allegro.pl/naklejka-odblask-marka-logo-wew-felg-ducati-yamaha-i5535146545.html

@ Edit : 

Naklejki na wewnątrz felgi dostanę 2 sztuki. Wszędzie gdzie widze naklejane są po jednej stronie jedna naklejka. Może się ktoś wypowiedzieć kto naklejał jak ma naklejone oraz zapodał fote ?

Edytowane przez Matras

ja bym tych na wnętrze nie kładł

to ma być akcent a nie element dominujący - idziesz w kierunku wiejskiego tjuningu (ale nad gustami się nie dyskutuje - rób jak Ci się podoba)

No właśnie dlatego chciałem zrobić ten akcent. Paski na felgę kupiłem bo przy wymianie nie mam pasków.  Do tego spodobało mi się w B-Kingu jak zrobione to jest. Nakleję na ranty paski po oklejeniu przymierzę logo i zobaczę czy jest sens czy faktycznie wiejsko będzie.

• 5 months later...

Zrób sobie porządną polerkę i porównaj z paskiem.Fakt że trzeba o to bardziej dbać,ale za to jaki efekt :oki: .

Moje Felgi swiezo klejone mozecie zobaczyc w mojej Galerii.... 

Tez zamawialem w firmie Szfajcar.com. 

Moje Felgi swiezo klejone mozecie zobaczyc w mojej Galerii....

Tez zamawialem w firmie Szfajcar.com.

W twojej galerii jest tak jakby pusto :)

Edytowane przez luk137

Zrób sobie porządną polerkę i porównaj z paskiem.Fakt że trzeba o to bardziej dbać,ale za to jaki efekt :oki: .

Robiłeś? Ile taka przyjemność kosztuje?

Sam się zastanawiam bo do mojego by elegancko pasowało ale się boję że zjebią felgi... :puknijsie:

Sam jeszcze nie,daj do jakiegoś porządnego lakiernika. Po zabiegu co jakiś czas robisz sam konserwację i po sprawie.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• 4 weeks later...

do bandziora 1250 paski 7mm będą ok? chcę zamówić z firmy KEITI

• 3 weeks later...

Siemanko. 

Mam pytanie jak oklejaliscie tylna felge od strony Lancucha ???  Bo tam na Rancie na Feldzze sa takie wyzlobienia z numerem felgi i jakimis znaczkami ...   a widze ze inni oklejili ta strone....  

• 6 months later...

To i ja się pochwałę swoimi po piaskowaniu i jazda z papierami od 120-1200 i pasta do amelinium niebieska :) f3105b77771e9e4e963ee9bff000c70f.jpgac99ebffb0d905db70273560f20bdbe8.jpg

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka

• Upvote 1

fatcat: wrzuć gdzieś zdjęcia swojego moto bo avatar strasznie pobudza wyobraźnię :applause:

Na dniach coś podeślę narazie skupiam się na tym nieszczęsnym silniku pojawiają się schody i kolejne strupy

To i ja się pochwałę swoimi po piaskowaniu i jazda z papierami od 120-1200 i pasta do amelinium niebieska :) f3105b77771e9e4e963ee9bff000c70f.jpgac99ebffb0d905db70273560f20bdbe8.jpg

I powiedzcie mi teraz że jakieś paski robią robotę :usmiech: :usmiech: :usmiech: .

Mega wykonanie :oki: :oki: :oki::driving_moto:

To może i ja dodam do kolekcji. Białe, klasyczne :)

Paski 1

Paski 2

• 6 months later...

no to jestem teraz ciekawy efektu końcowego! :)

• krynio pinned this temat