Skocz do zawartości

Tychy - Prośba O Sprawdzenie Marauder'a

mlac
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam prośbę do kolegów ze Śląska o podjechanie i oglądniecie Suzuki Marauder'a w Tychach.

Wszystko wygląda jak trzeba i kuzyn sie napalił ale nie chciałbym robic 150km na darmo.

Jeśli ktoś mógłby podjechać posłuchać jak chodzi, zobaczyć z bliska jak utrzymany i zamienić pare zdań czy gość wiarygodny.

http://olx.pl/oferta/suzuki-maruder-gz-250-od-motocyklisty-dynamiczny-i-oszczedny-CID5-ID9hRKp.html#55e3c2cedf;promoted

Będę wdzięczny za wszelkie info.

Sorry proszę o przeniesienie do "Oceny innych motocykli" - pomyłka

Edytowane przez mlac

150km w dwie stony to tyle co flaszka dla kogoś kto to obejrzy...wsiadać w auto i jechać oglądać, jakby to było 300km w jedną stronę to bym się zastanawiał ;)

150km w dwie stony to tyle co flaszka dla kogoś kto to obejrzy...wsiadać w auto i jechać oglądać, jakby to było 300km w jedną stronę to bym się zastanawiał ;)

dokładnie... ja jechałem 700km w jedną stronę i żyję :P

O dziękuję wam za naukę życia......

Tylko może Wy macie czas żeby stracić 5 godzin na jeżdżenie bez sensu. Słuchajcie młodziaki czasami kasa jest mniej ważna niż czas.

No cóż widocznie tak wyglada dziś pomoc motocyklista motocykliście ... wszystko sparszywiało.

Jakby ktoś mimo wszystko chciał mi oszczędzić fatygi to będę wdzięczny.

PS. W grudniu jechałem do Poznania pożyczonym autem z lawetą po moto dla kolesia którego widuję dwa razy w roku - jedyne na co się zgodziłem jako zapłatę to był zestaw mcdonalds na trasie.

Odpal mapkę PBC i tam zagadaj do ludzi z okolic. Zapewne z chęcią Ci pomogą. Ze zdjęć widać, że jest w porządku. 

wycieczki uczą, jakiś czas temu pytałem o moto w łomży gdzie mamy paru userów, i co? i nic...

i troche masz racje bo już nawet lwg zanika

Edytowane przez Frank

O dziękuję wam za naukę życia......

Tylko może Wy macie czas żeby stracić 5 godzin na jeżdżenie bez sensu. Słuchajcie młodziaki czasami kasa jest mniej ważna niż czas.

No cóż widocznie tak wyglada dziś pomoc motocyklista motocykliście ... wszystko sparszywiało.

no ale po co taki hejt od razu?

raptem 1 dzień temat wisi i od razu pretensja, ze nikt nie leci z wywalonym jęzorem pomagać.

Piszesz, że Ci szkoda czasu jednocześnie prosząc aby ktoś obcy kto CIę nie zna poświęcił swój czas dla Ciebie...hmmm.

Często na forum ktoś komuś lata motur oglądać i nie jest to nic nadzwyczajnego...może po prostu nie mamy w tych okolicach nikogo chętnego. Ot co.

i troche masz racje bo już nawet lwg zanika

hmm..nie zauważyłem nic takiego wśród motocyklistów mijanych na drodze  :usmiech:

radzior

Zaraz zaraz ale czy ja mam pretensję, że nikt po dwóch dniach nie chce pomóc?

To kolega kolczyk_1986 zasugerował, że nie chce mi się ruszyć d... ledwie 150km. Ja cierpliwie czekałem na konstruktywne wypowiedzi ale doczekałem się takich dlatego zareagowałem.

Mnie szkoda czasu bo stracę 5 godzin na jazdę a jak ktoś mieszka w Silesii to dla niego to jest 30 min. Nie wiem w czym problem sam już tak badałem ofertę dla ludzi z innych województw.

Conorian

O i to jest dobry pomysł. Dzięki

Nie napisałem że Ci się d..y ruszyć nie chce tylko, że odległość jest znikoma i w ramach popołudniowego latania na moto można podjechać i obejrzeć...

Co w przypadku gdy ktoś ze śląska obejrzy wyrazi opinie, pojedziecie i na miejscu się okaże że jednak nie? zjedziesz kolesia za to że nie potrafi moto obejrzeć jest młody głupi i niedoświadczony?

Już nie wypowiadam się w temacie bo pójdzie to w złą stronę....

Marauder kupiony :-)

Serdeczne dzięki za odzew chłopaków z Tych a szczególnie dla kolegi Cypis który poświęcił czas i zbadał temat. Orzekł, że motocykl warty ceny więc kilka godzin później już był zapakowany do busa :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.