Skocz do zawartości

Proszę O Ocene Bandit 600 1997 Rok

wnusio
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka,

Proszę Was o spojrzenie na to moto.

http://otomoto.pl/suzuki-bandit-600-1997-rok-gwarancja-M4255645.html

Koleżanka szuka swojego pierwszego moto. Ja nie jestem znawcą jak Wy więc liczę na Waszą pomoc.

Na oku ma jeszcze kilka innych maszyn a mi tylko linki podrzuca :P

podrzuć jej forumowe maszyny z marketu ;) w podobnej cenie ktoś wystawiał S IIgen, 

Albo mi się wydaje, albo tam pod tym pługiem kolektor i rama złapała dosyć sporo rdzy (od lewej strony). To samo z łańcuchem, też taki rdzawy/zaniedbany, albo długo stoi. 

Tłumik paskudny. Przebieg wydaje mi się trochę za mały, tym bardziej na S-kę.

No i to co na pierwszy rzut oka - brakuje lusterka ; p

Ale jeżeli moto sprawne techniczne to chyba ok. Ale nie za taką cenę - jeżeli moje obserwacje, głównie odnośnie rdzy są trafione.

Przebieg wydaje mi się trochę za mały, tym bardziej na S-kę.

Bo to drugi obrót licznika już ;)

Co miało na celu zamalowanie napisu SUZUKI na baku, możliwe że lakier z bliska będzie wołał o pomstę do nieba

Edytowane przez kolczyk_1986

Ciekawe jak rama... Czy wyczyścili tą rdzę czy tylko przymalowali. No chyba że wydech od innego :P

Bo to drugi obrót licznika już ;)

Faktycznie, o tym nie pomyślałem :D

Jak fajna koleżanka to mam dla niej motocykl w tej samej cenie w kolorze i oryginale :D ale najpierw musze zdjęcie zobaczyc :D i czy wolna i inne tego no :P

(h;) Tajne !!!

180798783_2_644x461_suzuki-bandit-600s-d

ja pier...le.....mój kraj...taki piękny....w Polsce nie istnieją chyba motocykle z przebiegiem większym jak 40 tys. km..niezależnie od wieku. a już u handlarzy to same nówki.

W UK wszystkie mają po 15 tys mil :P

ja pier...le.....mój kraj...taki piękny....w Polsce nie istnieją chyba motocykle z przebiegiem większym jak 40 tys. km..niezależnie od wieku. a już u handlarzy to same nówki.

A Passata z przebiegiem większym niż 168.000 km widziałeś :usmiech: ? Ludzie szukają sprzętów z małym przebiegiem, to takie się im oferuje...

Co do ocenianego B6 - jakoś podejrzanie wygląda mi ten 1997 rocznik, powinien mieć już chromowane pokrywy obudowy filtra powietrza i uchwyty pasażera. Na owiewce i zadupku nie widzę naklejek, a napis "Suzuki" na baku jakoś tak dziwnie wygląda - zamalowany? Do tego brak lusterka i tłumik wyciągnięty chyba z jakiegoś śmietnika, sądząc po ilości rdzy.

Jak dla mnie to jakaś padlina, malowana i sztukowana przez handlarza jak najniższym kosztem, pod kątem sprzedaży. Co można mieć za 6 tysięcy, Jastrząb podpowiedział.

• Upvote 1

''...przebieg do ustalenia na miejscu'' :D

To się nazywa rynek klienta :usmiech: :

"- Jaki przebieg?

- A jaki szanowna pani życzy sobie mieć?"

Nasz klient, nasz pan :zeby: !

Wszystkim dziękuję za opinie.

Jak fajna koleżanka to mam dla niej motocykl w tej samej cenie w kolorze i oryginale :D ale najpierw musze zdjęcie zobaczyc :D i czy wolna i inne tego no

(h;) Tajne !!!

180798783_2_644x461_suzuki-bandit-600s-d

Koleżanka już rozmyśla nad tym moto. Sam napisał o swoim moto :D

Koleżanka fajna :D zdjęcia ewentualnie na fejsie ale bez pozwolenia wrzucać nie będę. W razie "W" zawsze będziesz mógl podjechac jak będzie kupować

podrzuć jej forumowe maszyny z marketu ;) w podobnej cenie ktoś wystawiał S IIgen, 

Właśnie, właśnie... najpierw na własnym podwórku trzeba oblukać a nie tam po handlarzach sie szlajać...

No to koniec poszikwań. Z tego co się dowiedziałem to juz zostala znaleziona er5. Więcej szczegółow narazie nie posiadam. Wszystkim dziękuję za pomoc i asystę.
Jastrząb - tego się spodziewałem i napewno bym dał znaka :D
Podziękowania dla Damia287, który oblukał jednego GS500 w Sławnie :)

Edytowane przez wnusio