Skocz do zawartości

Bandit 600N 1999R. Na Sprzedaż...

EURO
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mój Bandit 600N 1999r. Pierwsza rejestracja 2000r. na sprzedaż. Moto nie stoi jeszcze oficjalnie na allegro czy coś takiego. Tydzień temu moto dostało akumulator i zrobiony został przegląd i odnowione ubezpieczenie. Ubiegły sezon motocykla stał w garażu, ja mieszkam za odrą a moto zostało w Polsce. Banditem zajmuje się mój znajomy. Daje ogłoszenie najpierw tutaj jeśli ktoś byłby zainteresowany. Z racji tego że motocykl przestał cały sezon w ten weekend będzie strojenie gaźników i ustawianie zaworów. Wtedy moto wyląduje też na allegro.  

Sporo w niego włożyłem (emigracja ma swoje plusy) było z czego. Teraz muszę sprzedać bo nie mam Moto i czasu nim jeździć (emigracja ma swoje minusy). Trochę ludzi z forum moto widziało na zlocie w Białej Górze (stała daleko od latających na gaśnicy) albo nad Zegrzem (gdzie deszczu nam nie brakowało). Moto ma prawie nowy wydech takkoni (prawie bo zrobiłem z nim parę setek, zakładałem fabrykę), napęd ma 800-1000 km. Tylna guma świerzynka, przednia nie doczekała wymiany, nie wiele jej zostało. Są gmole, nowa chłodnica, osłona łańcucha z włókna węglowego. oryginał w komplecie powinien być. Moto nigdy mnie nie zawiodło, zawsze wracałem do garażu. Jest wgniotka na baku i lewy plasticzek zadupka lekko nadpęknięty od spodu, trzeba patrzeć od dołu żeby się dopatrzeć. W schowku powinna być blokada na tarcze i ja tez oddam z moto. Tak to nie jest oryginalna N-ka - szok i niedowierzanie. Taką ją kupiłem po konkretnych oględzinach. Przy okazji któregoś z Grill Warsztatowych albo Warsztatów Grillowych (już nie pamiętam) chyba nawet Obieżyświat jeździł ale nie jestem pewien... 

Cena dla PBC 6000zł i możemy pogadać. Wszystkie potrzebne papiery, motor itd ma mój znajomy. Ja niestety utknąłem u faszystów. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Mozna się kontaktować ze mną pod numerem telefonu 724 777 033, ale jak mówię jestem za Odrą.

Albo od razu z moim znajomym który zajmuje się motocyklem, to będzie Hubert numer telefonu - 512299646

Edytowane przez radzior

A no coś tam jeździłem :)

Dajesz gratis akumulator? :D

Czerwone sa szybkie :D ( Foty wchodzą ;) napisz do Qq moderatora to pewnei tobie wstawi wyedytuje ;) )

Edytowane przez radzior

zdjęcia naprawione...można spamować dalej :-)

zdjęcia naprawione...można spamować dalej :-)

ale zjebutałeś foty popraw :)

ale co nie działa? ja wszystko widzę.

Wielkie dzięki za zdjęcia! 

Obi moge zadość uczynić tobie, wiem ze ci wiszę tą baterke... Wyznacz miejsce i date a formalności stanie sie za dość :P

PS. Radzior moderatorem, hahahahhahahahahaaaa... Długo mnie nie było....

PS. Radzior moderatorem, hahahahhahahahahaaaa... Długo mnie nie było....

Za długo! :-)

ucieczka za odrę Cię nie usprawiedliwia!

Obi moge zadość uczynić tobie, wiem ze ci wiszę tą baterke... Wyznacz miejsce i date a formalności stanie sie za dość :P

Aaa tam. Wrócisz to przywieziesz na jakiś grill czy coś :) I tak już pewnie się do użytku nie nadaje po takim czasie

Aaa tam. Wrócisz to przywieziesz na jakiś grill czy coś :) I tak już pewnie się do użytku nie nadaje po takim czasie

Myślałem o zadość uczynieniu nowym... Nawet nie wiesz jak bym chciał wrócić... Ehhh

No i jest już na allegro również... http://allegro.pl/show_item.php?item=5222084822 W tym tygodniu będą zrobione gaźniki i olej bedzie wymieniony na nowy po sezonie w garażu. Jak ktoś reflektuje a chce zrobić sam, wystarczy zadzwonić się dogadać...

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

aktualne to? 

edit.

nieaktualne.

Edytowane przez krynio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.