Skocz do zawartości

Białe Klosze

Ojciec Abstynent
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

nareszcie ktos sie zlitował :DMój odnośnik

wiec jezeli ktos ma ten sam problem i nie moze spac bo tak masakrycznie go wk**wiaja te pomaranczowe, do niczego niepasujace klosze to moze sobie ulzyc tak jak ja to zrobilem :D w koncu bede spal spokojnie :lol: .

A zmieniałeś żarówki do tego czy założyłeś tylko te klosze?

no tyle co kliknelem myszką bo juz mialem brac jakies diodowe a tu olsnienie ;)

Ale ofkorz beda zmienione zarowki bo biale lampy i biala zarowka to tak blisko siebie nie stoja ;) musi byc pomaranczowa zarowka (czyli odwrotny zestaw jak teraz). Wlasnie przegladam tez modułu led np . Mój odnośnik lub Mój odnośnik chyba kupie cos w tym deseniu i pomajstruje aby do klosza wlozyc. Choc wtedy chyba homologacja pojdzie w niepamiec :D

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

No właśnie dlatego pytałem bo wrzuciłeś link do samych kloszy. Jak wymienisz też żarówy to strzel jakąś fotkę jak się świeci kierunek i napisz później ile $ wyniosła Cię cała impreza. Ja noszę sie z zamiarem zrobienia podobnego patentu u siebie.

nie lepiej na zywo ogladnac :)

Ano tyż prawda...Za jakieś 2 tygodnie powinienem być po sesji to wpadnę na jakąś ustawkę jak będzie :) Dziś była taka pogoda a relatywnie mało moto śmigało po miescie...

Za 60zł można kupić cały kierunkowskaz... też się zastanawiałem czy sam klosz czy komplet ale doliczając koszt żarówki co prawda nie wielki to i tak zmniejsza różnicę a kierunek będzie nowy :D

no tak za 60 caly kierunek a tu masz za 45 - 2 szt i tylko wymieniasz same klosze bo jak dobre kierunki to po "diabla" cale wymieniac :D

Zarowki pocisnelem te Mój odnośnik zobaczymy efekt za 2 dni

Żebyście się koledzy nie zdziwili ja będą wam ładnie po miesiącu żółknąć :P

A tak na poważnie to cena w miarę kusząca, oceńcie jak z jakością wykonania.

Cholera, cena za parę :D A ja szukam jednego białego klosza. Nie ma ktoś na zbyciu może z klubowiczów?

też muszę sobie takie sprawić :) dzichad zobaczymy jak to u ciebie wyjdzie i jak bedzie spoko to zamawiam takie same :)

też muszę sobie takie sprawić :) dzichad zobaczymy jak to u ciebie wyjdzie i jak bedzie spoko to zamawiam takie same :)

Niech potestuje - jak OK to zamawiam z Tobą!

jj

wyszlo na to ,ze zostałem królikiem doświadczalnym....... a takiego c***a bede wozil pomarancze i jak sie bede z Wami ustawial to specjalnie bede je na predce montował :D:D:D:D:D:D

Kiedyś widziałem jednego gościa co miał własnie kierunki na LEDach i musze przyznać że ledwo je było widać a dzień nie był szczególnie słoneczny.

to jakaś straszna kicha musiała być. Ja w DRZ SM miałem LED-y i świeciły jak p*****ne (a płaciłem na Alledrogo coś koło 50 zł), teraz w Bandziorze mam z tyłu zintegrowana lampe LED z kierunkowskazami i też jest git :)

LED ma mniejszy pobór prądu i na pewno jest lepiej widzialny niż żarówka.

LED ma mniejszy pobór prądu i na pewno jest lepiej widzialny niż żarówka.

To pierwsze nie ma wpływu na widoczność ;)

LED święci mocniej, ale ma mniejszą powierzchnię niż standardowy kierunkowskaz i w 99% przypadków jest bliżej osi motocykla. Z przodu słabiej odcinają się od świecącej lampy a z tyłu jak da się po stoperach to też prawie nic nei widać...

No ale lans jest - zgadzam się :-)

No i nie zgodzę się, że kierunki zintegrowane ze światłem widać rewelacyjnie - na pewno jednak lepiej niż małe ledowe kierunki. Chociaż muszę przyznać, że takie lampy zajebiście mi się podobają...

Zawsze im szerzej są kierunki tym lepiej - dlatego co raz więcej producentów aut montuje kierunki w lusterkach...

jj

oki kupiłem ;-) szkoda ze drogo ;-) u mnie kupowałem cale kierunki za 25 zl sztuka;p tyle tylko ze pomaranczowe, a to fe jest ;p

Powrocil ja dzisiaj z pracy i czekaly dwie paczusie - klosze i zarowki led.

Powiem Wam ,ze dzisiaj nareszcie usne :D calkiem inny wyglad (w moim odczuciu). Ledy widoczne chyba lepiej niz oryginaly.

Czas wymiany - 4 łyki bronka lecha :D (po jednym na kazdy klosz)

radosc -bezcenna

klosze - 105 zł ( z przesyłką)

ledy - 73 zł ( z przesyłką)

radość po wymianie - bezcenna

za resztę zapłacisz własną krwawicą :lol: :lol:

Fotka 1 browek, macanko live 2 browki :D :D ( a co trzeba sobie odbic wydatki :) ).

p.s jutro rano pstrykne fotki

obiecane fotostory..... (sory ,ze moto uwalone :D )

kier1.jpg

kier.jpg

kier2.jpg

kier5.jpg

kier4.jpg

kier6.jpg

kier3.jpg

kier7a.jpg

Edytowane przez Tomek

kurde jak tak patrze na to moto to aż mi wstyd, że mam takie zaniedbane (czystość) ;-) a mam identyczne , ale ja od razu zmieniłem lusterka, te seryjne są okropne ;-)

Kraik a w tych swoich cos widzisz? Te oryginaly czy ja wiem..... dodaja uroku moim zdaniem. Daj fote swoich w powiekszeniu lub pokaz gdzie kupiles

p.s jutro rano pstrykne fotki

obiecane fotostory..... (sory ,ze moto uwalone :D )

Oj wstydziłbyś się!!! Uwalone na maksa - widać pyłek na baku.... ;)

Kurde - bałbym się mojego Bandziorka z przyklejonymi komarami do szyby obok tego postawić bo zaraz by ktoś na moim napisał "brudas"...

jj

Oj wstydziłbyś się!!! Uwalone na maksa - widać pyłek na baku.... ;)

Kurde - bałbym się mojego Bandziorka z przyklejonymi komarami do szyby obok tego postawić bo zaraz by ktoś na moim napisał "brudas"...

jj

h*j z twoimi komarami;P a moja rdza to co?:(