Skocz do zawartości

Kontrolka Ciśnienia Oleju

Matis
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli zamierzasz kupować najtańszy klucz dynamometryczny to sugeruje sobie odpuścić porzytku z niego zbyt dużego nie będzie, zwłaszcza biorąc poduwagę jego żywotnośc i jakość. Zamiast tego proponuje kupić pożądne klucze sam miałem coś w rodzaju tych pokazanych wcześniej i były poprostu niezbyt dobre. Niedawno kupowałem http://http://www.allegro.pl/item845242796_zestaw_kluczy_nasadowych_106_szt_yato_yt_3879_fv.html i są o niebo lepsze. Tylko z tego co piszesz potrzebujesz tez oczkowe i płaskie a wtym zestawie niema, ale gdzieś też widziałemi nimi zestaw. Tą markę mogę śmiało polecić narzędzia mają naprawdę porządne a nie są przesadnie drogie.

Nie wiedziałem, że to ma swoją nazwę ;) Nawiasem pisząc, kto patrzy na wskazówkę pod kątem?!

Sciślej mówiąc ma metrologii..:)..W zeszłym tygodniu na wykladzie u mnie dokładnie o tym mówili....

Metrologia to trochę za szerokie pojęcie prędzej na miernictwie wchodzącym w skład metrologii. , u nas w technikum to się nazywało "Urządzenia pomiarowe" .

Zwał jak zwał ważne żebyśmy się dogadalim. :D

Szukalem takiego klucza jak pisal qnerk i powiem ze jest niewielki wybor. Ceny takiego klucza oscyluja w granicach 200zł, wiec chyba sie wstrzymam z kupnem i zdam sie na wyczucie przy dokrecaniu. W razie czego mozna wziac metrowa rurke i klasc na niej odpowiedni ciezar ;)

• Upvote 1

Sciślej mówiąc ma metrologii..:)..W zeszłym tygodniu na wykladzie u mnie dokładnie o tym mówili....

u mnie tez to bylo na miernictwie w technikum) :)

Edytowane przez jacekrysiek

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.