Skocz do zawartości

Wypłowiały Kufer Rady Mile Widziane

Gość destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, rzeczywiście może ta z tyłu potrzebuje tej uciętej blaszki a te na dole już nie, rozumiem że mocowanie podnóżków pasażera to nie jest tam na dole ten trójkąt tylko to ta śróba na plastiku wykręcana bliżej środa motocykla?

Nie, czekaj, źle kombinuję...

Pod tę śrubę to powinno być:

ihost_1428689931__2015-04-10_2018.png

A nie pod podnóżki pasażera :)

No, to by pasowało chyba :)

O!
Patrz, znalazłem takie cuś:

(co prawda nie z tego stelaża, ale zawsze jakaś to podpowiedź)
ihost_1428693771__1102fz-550-1-z.jpg

Także weź pod uwagę, że może to tam będzie szło do mocowania kierunkowskazów też!
Skomplikowany ten stelaż :lol:

Ale najprawdopodobniej Ty musisz dążyć do czegoś takiego:

ihost_1428694253__aaaaaaaaaaaa.jpg

A gdzie kupić taką folię na alle?

Na allegro całą mase tych folii masz do wyboru. Pooglądaj filmy na yt czy dasz radę sam okleić, kup więcej jak byś miał popsuć :D  To nic trudnego a efekt jest super, tylko trzeba trochę wprawy.

takie ło:

http://allegro.pl/11-kolorow-3d-folia-carbon-okleina-karbon-127x10cm-i5202558706.html

(pierwszy lepszy, który znalazłem). Rakla ci się też przyda, żeby dobrze powietrze wycisnąć spod folii. Dowiesz sie z filmików co i jak

Edytowane przez MetalBeast

Pytanie z której generacji bandita, wygłada jak uchwyt z II przerobiony pod pierwszą.

Mam u siebie podobny stelaż, poszukam paru zdjęć może pomoga, jak dla mnie musisz wyrzucić tez płaskowniki, ktoś je dorabiał żeby pasowało, u Ciebie powinno pasować na śruby o których QQ pisał :)

10620694_1454428181509342_13521755827755

owVLwf5.png

Edytowane przez kolczyk_1986

no też mi się wydaje że to z I gen a ja mam II, chyba rzeczywiście trzeba wyżucić to co niepotrzbne a mocować to się musi pod te śruby ze zdjęć, dzisiaj przymierze to wszystko i będziemy wszystko wiedzieli, a teraz poranna kawa :)

Ta wesoła twórczość przy płycie mnie zastanawia...tam chyba brakuje oryginalnych mocowań i ktoś dorobił z kształtownika, bez przeróbek się chyba nie obejdzie a dwa to z takim żelastwem to wstyd jezdzic ;P

na SB frakcja porannej kawusi się spotyka z tego co wiem ;)

PS. daj znać jak przymiarki, ew mogę zrobić więcej zdjęć swojego stelaża, może to pomoże

Edytowane przez kolczyk_1986

Ta wesoła twórczość przy płycie mnie zastanawia...tam chyba brakuje oryginalnych mocowań i ktoś dorobił z kształtownika, bez przeróbek się chyba nie obejdzie a dwa to z takim żelastwem to wstyd jezdzic ;P

na SB frakcja porannej kawusi się spotyka z tego co wiem ;)

PS. daj znać jak przymiarki, ew mogę zrobić więcej zdjęć swojego stelaża, może to pomoże

Jak to kupowałem to na zdjęciu wydawało się lepiej :) sam nie wiem czy w ogóle będę z tym jeździł, kufer troche mały, wolałbymm na dwa kaski, przymierzymy zobaczymy, chciałem w ogóle zobaczyć jak to z tym kufrem wyglada bo jak choć troche zaszpeci mi maszyne to sprzedaje to :)