Skocz do zawartości

Kufry - Zablokowany Zamek Kufra K-Max50

Gość destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pytanie co do kufra jak w temacie, zakupiłem tak owy i po 10minutach coś rozsypało się w zamku , rozkręciłem coś poodpadało powpinałem poskręcałem , nic nie lata ale kluczyk nie chce się przekręcać w ogóle, gzie wyczytałem, że "wykonanie dobre jedynie trzeba zwrócić uwagę na wkład zamka najlepiej po zakupie od razu rozkręcić obudowę wkładu od wewnątrz kufra żeby dostać się do wkładu do którego zamocowany jest języczek odpowiedzialny za zamykanie kufra.Jest tam zamontowane nieprawidłowe zabezpieczenie (za duży seger) który mi osobiście odpadł i unieruchomił mechanizm zamykania,tyle miałem szczęścia że stało się to przy otwartym kufrze :) Ja zastąpiłem seger kawałkiem drutu miedzianego bo śrenica jest nietypowa i żaden inny seger tam dobrze nie pasował", Czy ktoś z posiadaczy spotkał się już z czymś takim? Ręce opadaja

Widzisz gdybyś zaliczył dział PRZYWITALNIA ! i napisał coś o sobie nie pisząc że podałbyś prawidłową nazwę miejscowości ! ;) to pewnie gdybys mieszkał np. blisko Poznania pewien użytkownik by tobie pomógł ;)

Szukając w necie kupiłem taki. 

Nie słyszałem dotąd złego słowa...poza Twoimi.

Może gorączkujący chińczyk go składał.Może kobieta robi Ci na złośc. Może jesteś pechowcem ;)

Zobacz http://polishbanditcrew.pl/topic/17090-kufer-50-litrow-k-max/?hl=k-max

Z kufra K-max korzysta na forum i nie tylko kupa ludzi. Sam mam taki już 3 sezon. Nigdy nie słyszałem. aby zaraz po zakupie rozleciał się zamek.

Wniosek: trafiłeś na feler.

Akcja korygująca:

- reklamować wadliwy towar,

- poczekać na ustosunkowanie się sklepu,

- odebrać nowy / w pełnosprawny kufer i cieszyć się z jego funkcjonalności.

Z kufra K-max korzysta na forum i nie tylko kupa ludzi. Sam mam taki już 3 sezon. Nigdy nie słyszałem. aby zaraz po zakupie rozleciał się zamek.

;) Z uwagi na fakt że domyślisz się gdzie brałem kufer ;) Mój zamek rozleciał się w sklepie :) Jednak chłopaki szybko opanowali sytuacje i zamek zyskał dodatkowo specjalne zabezpieczenie.

Jak żle złożyli elementy zamek był zablokowany Po krótkiej naradzie Zamek działał i działa do dzisiaj ;) solidna konstrukcja feler także się trafi :)

Edytowane przez JastrzÄ…bTS

;) Z uwagi na fakt że domyślisz się gdzie brałem kufer ;) Mój zamek rozleciał się w sklepie :) Jednak chłopaki szybko opanowali sytuacje i zamek zyskał dodatkowo specjalne zabezpieczenie.

Jak żle złożyli elementy zamek był zablokowany Po krótkiej naradzie Zamek działał i działa do dzisiaj ;) solidna konstrukcja feler także się trafi :)

Ja się nie domyślam, ja wiem ;) Skoro rozleciał się w sklepie, znaczy się przed zakupem, a ja napisałem "po zakupie" :P

Nie chwaliłeś się usterką więc moje zdanie z posta wyżej nadal jest prawdziwe. ;)

I tak uważam że K-max jak na chińczyka przy tak masowej produkcji to najlepsza opcja ceny do oferty i jakości.

Jak by mieli w ofercie boczne na monokey, kupił bym bez namysłu

A że zdarzają się usterki, od tego jest gwarancja ;)

kmax to nie chińczyk a tajwan  :drunk: a to już coś lepiej.. ja oddałem do naprawy i ponoć leci do mnie już nowa sztuka kufra, oby tym razem zamek podziałał dłużej jak każdemu z was chociaż jak wcześniej pisałem ktoś już miał problemy bo ten segar za duży ponoć..

• 3 months later...