Skocz do zawartości

Junak Z 1961 Roku

Gość SUB__ZERO26
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Sprzedam motocykl Junak. W rodzinie od prawie 16lat. Junak został wyprodukowany w 1961roku. Instalacja 12v z alternatorem, silnik jest po kapitalnym remoncie. Motocykl można bez problemu przywrócić do stanu oryginalnego rama nie była ruszana cięta itp. Kufry oraz bagażniki można odkręcić. Motocykl odpala od kopa jeździ jest zarejestrowany, ubezpieczony niema z nim problemu. Zapraszam miłośników marki, gdyż zależy mi na tym aby motocykl trafił w dobre ręce. Pozdrawiam i zapraszam.

Link do aukcji  http://allegro.pl/junak-z-1961-roku-i5331927537.html

Ło bracie, taki choperkowaty ten Twój Junak :)

Szczerze, może ten temat do tego nie służy, ale serce mi się kraje jak go widzę z pięknego polskiego klasyka powstał ni to  chopper ni to nie wiadomo co wygląda trochę jak składak bez pomysłu i ładu, ale cóż są gusta i guściki co kto lubi :) 

Jezus. Co wyście mu zrobili? :<

do odratowania, ale nie za te pieniądze 

No kiedyś było inne myślenie inaczej się podchodziło do Junaka. Ale wszystko da się przywrócić na szczęście rama nie ruszana. Kufry i cała reszta zbędnych rzeczy odkręca sie w 30 min. A co do ceny sugeruję się cenami z Allegro. A tu silnik po remoncie kapitalnym. Apropos jak by ktoś cos do Junkla potrzebował z części mam tego cały kanał w garażu. Drugi silnik kompletny tez jest.

Jeszcze dwumetrowy widelec i będzie git!

A tak poważnie JA PIERDOLĘ!?!?!?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.