Skocz do zawartości

Poszukuje: Bandit, Hornet, Fazer, Inazuma, Sv - Pomorskie

Zimo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

W związku, że sprzedałem w tamtym roku, teraz musze czegoś znowu szukać więc:

Z chęcią kupie coś z powyższych motocykli lub coś podobnego. Powiedzmy, że rocznik od 1997 w góre. Najlepiej w N'ce (ale jak coś s'ką nie pogardze) - pojemność 600-750. Co do stanu, to żeby był ogólnie zdrowy (prosta rama, dobry piec itp.), rozumiem, że po tylu latach będzie widać jakieś tam zmęczenia wizualne i że to nie będzie igiełka  (no chyba, że ktoś taką ma to też możę być :D).

Co do hajsu to jak na razie coś około 6500zł, ważna też jest lokalizacja najlepiej w odległości do 70-100km od trójmiasta.Jak ktoś coś takiego ma, albo ktoś znajomy ma pewniaka to prosze o kontakt na PW.

:driving_moto:

Czy to nie Ty szukasz też na moto3miasto? To co nie chcesz mojej rsv?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Czy to nie Ty szukasz też na moto3miasto? To co nie chcesz mojej rsv?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatal

No tak ja,

Cena za ten sprzęt bardzo dobra ale tak jak pisałem, będzie to dla mnie za dużo :)

hmm, w tej cenie mó się łąpie:) 2005rocznik, kilka dodatków , kilka drobnostek do zrobinia. Silnik w zajebisym stanie, obecnei przeieg to 73tysie.  Kiedys miałem go wystawione na jednym z portali to ludzie dzwonili i ze przebieg za duży,haha. Dla mnie to znak że moto jeździ jak należy.Polskę mam nan nim zjeżdżoną w każdym kierunku. A po cichu siedzi mi w głowie zmiana na dużego Bandziora. Bo jak zapakuję kufry i lecaczek usiądzie to trochę mocy zaczyna brakować

hmm, w tej cenie mó się łąpie:) 2005rocznik, kilka dodatków , kilka drobnostek do zrobinia. Silnik w zajebisym stanie, obecnei przeieg to 73tysie.  Kiedys miałem go wystawione na jednym z portali to ludzie dzwonili i ze przebieg za duży,haha. Dla mnie to znak że moto jeździ jak należy.Polskę mam nan nim zjeżdżoną w każdym kierunku. A po cichu siedzi mi w głowie zmiana na dużego Bandziora. Bo jak zapakuję kufry i lecaczek usiądzie to trochę mocy zaczyna brakować

No pamiętam, że miałeś go wystawionego przed Twoim wyjazdem do Angli jeszcze - myślałem, że poszedł bo już w giełdzie go nie było.

A Ty nie powinieneś być na swoim weselu :>?

W sumie to PW :)

Pitusb miał chyba w takich pieniądzach moto do ożenienia?

Pitusb miał chyba w takich pieniądzach moto do ożenienia?

Chyba sprzedał albo sie rozmyślił bo już na portalach nie ma :>

Jego Bandit poszedł w dobre ręce.

Zimo jakbyś się namyślił,albo chciał się przysiąść czy coś to zapraszamy. Śmigałeś już na czymś?

Jego Bandit poszedł w dobre ręce.

Zimo jakbyś się namyślił,albo chciał się przysiąść czy coś to zapraszamy. Śmigałeś już na czymś?

z normalnych motocykli 2 lata xj600, prawie 3 lata banditem 600 Igen :)

Ale 600 wystarcza mi w zupełności, ganiam głównie po mieście a wiecej niz 80 czy tam 100km jest idealne dla mnie do tego. Lubie w miare możliwośći wykorzystywać potencjał motocykla, jeździć do odciny na tych kilku biegach (do sv troche nie pasuje - ale bym się może tego oduczył), a moje prędkości przelotowe na trasie nie są większe niż 160, na zakrętach nie schodze na kolano- więc nawet 600ccm daje mi możliwość rozwoju :D. A w przypadku litra.... no jak na razie nie wyobrażam sobie tego, żeby po mieście dać opór manete takim czymś - wyj*bie mnie z butów, a bycie królem prostej na trasie mnie nie jara.

Ale dzięki za propozycje, jeśli czegoś nie znajde (może coś na forum, ew. mam jeszcze na oku hh ale gość musi dobrze zejść z ceny) to się odezwe do Ciebie (jeśli wcześniej nie sprzedasz), bo troszke mnie kusi ze względu na cene i wiarygodne pochodzenie ;)

Ogólnie teraz troche słaba pora na zakupy motocykli, zostało to co niezeszło na początku sezony - albo cena kosmos albo stan chu*owy...

Spoko,rozumiem jak najbardziej. RSV jak na razie nigdzie nie wystawiłem,więc słabe prawdopodobieństwo że pójdzie. Nie oddałbym jej gdyby miała cztororzedowy silnik i lepszego kopa. Nie raz ciągnę (nieswiadomie) do odciny czekając na jakiś efekt,a tu nic. Tzn teraz już tego nie robię bo w miarę przyzwyczaiłem się. Ona jest ok od dołu,a potem nic. Niektórzy to lubią, mi nie pasuje.

No nic,powodzenia w poszukiwaniach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.