Skocz do zawartości

Ścigacz- Siedem Rzeczy Których Motocykliści Nienawidzą

Gość mariozo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.scigacz.pl/Siedem,rzeczy,ktorych,motocyklisci,nienawidza,26362.html 

punkt nr 7 - ale pojazd , heh

Masz jakiś problem z motocyklem. Powiedzmy z Banditem 1200. Wchodzisz na forum i pytasz: „Cześć! Czy do B12 warto kupić akcesoryjne tarcze sprzęgła czy lepiej nabyć OEM?”. Czekasz i czekasz, nawet i tydzień, bo to specjalistyczne forum dotyczące wyłącznie Banditów, więc spodziewasz się, że uzyskasz tam pomoc. Po dziewięciu dniach dostajesz odpowiedz. „Byś się przywitał najpierw! Poza tym, sprawdź w Google. To nie boli”. To nawet nie jest najgorsze, bo czasami znajdą się ludzie zatrudnieni jako internetowi pieniacze, którzy zmieszają Cię z błotem jeśli odważysz się pomylić fabryczne oznaczenie motocykla, rocznik albo średnicę i skok tłoka. A jeśli dorzucisz do tego jeden niewielki błąd ortograficzny, to już w zasadzie po tobie. Sprzedaj motocykl i przesiądź się na rower. Ma mniej części. Wkurzające nawet nie jest to, że ktoś na forum zruga Cię, że się nie przywitałeś. Wkurzające nie jest nawet to, że odeśle Cię do Google, a Google odeśle Cię na to forum. Wkurzające jest to, że zamiast uzyskać pomoc, uzyskasz lekcję z zakresu wiedzy motocyklowej, ortografii i historii. I nawet nie zaczynajmy tematu dyskusji i tym, co to jest przeciwskręt.

To nie wyczerpuje tematu. Niestety. Ale sądzę,  że w grubszej mierze poruszyliśmy najważniejsze z problemów. Zapraszamy do dyskusji, bo obstawiamy, że każdego z Was wkurza coś innego i czegoś innego nienawidzi jako motocyklista. Ale spokojnie, żeby nie było. W najbliższej przyszłości przygotujemy „Rzeczy, które motocykliści kochają”. Powinno być łatwiej. 

To nie o naszym forum - nie pisali nic o kotach, owcach i orangutanach (i pozostałe menażerii)  :lol:

Edytowane przez Owca

piękny - ale zmień kolor tekstu bo się nie da czytać

edit: my nie wysyłamy do google - my zalecamy wymienić bulbulator wraz z przyczłapami

Edytowane przez syku

a już miałem się czepiać o bielśko białą w Twoim profilu ale wyjdę na orangutana  (wg Offcy) :takaemotka:

a już miałem się czepiać o bielśko białą w Twoim profilu ale wyjdę na orangutana  (wg Offcy) :takaemotka:

Bo się @GreGF obrazi :D

Chodziło mi o substytuty kotków @kolczyk_1986 

Edytowane przez Owca

''Nienawidzę'' jak ktoś nie potrafi przepisać tytułu nie popełniając przy tym błędu :P

Przerwy w pracy to woda na młyn imperialistów!!!

• Upvote 1

''Nienawidzę'' jak ktoś nie potrafi przepisać tytułu nie popełniając przy tym błędu :P

O to to

LOLcat_-_Grammar_Nazi_Cat.jpg

Co zrobić, taki lajf, dlatego trzeba wrzucić na luz i mieć wyjebane jak gepard chester

cheetos-dude_l.gif

Faktycznie ORT!!! ukamieniować

chopie co żeś naszkryfloł :P

Zreszta juz kiedy byl temat o tym co was wkurza rowniez podczas jazdy, w google sobie poszukajcie ;P

Google przerzuciło mnie tu na forum :D

mnie wkurza że tu ciągle siedzę

Który "dziennikarz" w scigaczu miał dziora? Moze dostał jakiegoś kotka który trwale uszkodził jego psychikke :P

Albo offca go orangutanem wystraszył ;)

Edytowane przez DoubleJabolG

jaki smutny, pełen frustracji artykuł :(

Tak sobie myśle że fajnie być częścią tego forum. Tu jest taka skarbnica wiedzy. By z niej skorzystać wystarczy wstąpić do społeczności tworzącej tą wiedzę. Co w tym takiego wkurzającego? Może kogoś wkurza to że jest to miejsce osobliwe gdzie panują zasady i granice. Świat bez reklam i coockies

Edytowane przez Neonkin

Przynajmniej tu nie pojawiają się teksty:

"Słyszałem że ...", "mojemu kumplowi ...", "trzeci szwagier ciotki Heli miał taki problem..."

Tylko rzeczowa pomoc, jak się ładnie opisze problem. Dodatkowo nie zdubluje tematu, itp, itd. :P

http://www.scigacz.pl/Siedem,rzeczy,ktorych,motocyklisci,nienawidza,26362.html 

punkt nr 7 - ale pojazd , heh

Wkurzające jest to, że zamiast uzyskać pomoc, uzyskasz lekcję z zakresu wiedzy motocyklowej, ortografii i historii. I nawet nie zaczynajmy tematu dyskusji i tym, co to jest przeciwskręt.

I waśnie dokładnie za to lubię tego Foruma i jeszcze za bezsensowną ilość emotikonów też  :spoko:

Ja lubię to forum za luz i dystans, którym się większość z Was cechuje. Jestem też aktywny w burgmanii z racji drugiej mojej maszyny. Tam jakoś łatwiej dostać po głowie jak coś się napisze lub wstawi nie po myśli starych wyjadaczy. Fajna z Was ekipa. Muszę zacząć Was na żywo poznawać :)

jjj.gif

czacha.gif

Edytowane przez syku

Fajna z Was ekipa. Muszę zacząć Was na żywo poznawać :)

najwyższa pora :D

najwyższa pora :D

Z Tobą juz się umawiałem wstępnie :P w końcu wtajemniczyłem moją Magdę więc razem zajedziemy obgadać malunek :)

tu same umarlaki - na żywo nikogo nie poznasz

:krzeslo: Mowi sie "sztuke" a nie malunek ;) Edytowane przez Owca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.